ד דוד עזר Member 12 ספטמבר (9) 2019 #1 אני משתמש באינטרנט מסונן ואני מחפש תוכנה או דרך כל שהיא שאני יוכל לגלוש רק באתרים מסוימים (מכמה סיבות) יש דרך לעשות את זה?
אני משתמש באינטרנט מסונן ואני מחפש תוכנה או דרך כל שהיא שאני יוכל לגלוש רק באתרים מסוימים (מכמה סיבות) יש דרך לעשות את זה?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 12 ספטמבר (9) 2019 #2 דוד עזר אמר: אני משתמש באינטרנט מסונן ואני מחפש תוכנה או דרך כל שהיא שאני יוכל לגלוש רק באתרים מסוימים (מכמה סיבות) יש דרך לעשות את זה? לחץ כדי להרחיב... איזה סינון אתה?
דוד עזר אמר: אני משתמש באינטרנט מסונן ואני מחפש תוכנה או דרך כל שהיא שאני יוכל לגלוש רק באתרים מסוימים (מכמה סיבות) יש דרך לעשות את זה? לחץ כדי להרחיב... איזה סינון אתה?
א אברך מבני ברק Well-known member 13 ספטמבר (9) 2019 #3 הסוכן שלי עשה לי סינון בתוך נט פרי שנקרא מסלול ירוק ויש שם כמה אתרים ובמקרה הצורך אפשר לבקש ממנו לפתוח עוד אתר שרוצים.
הסוכן שלי עשה לי סינון בתוך נט פרי שנקרא מסלול ירוק ויש שם כמה אתרים ובמקרה הצורך אפשר לבקש ממנו לפתוח עוד אתר שרוצים.
ד דוד עזר Member 13 ספטמבר (9) 2019 #4 רימון על הסינון הכי גבוה... אישתי משתמשת בזה לצורכי הלימודים ופרנסה (אחרי ששאלנו ת"ח מפורסם מירושלים) אני צריך רק את המייל ועוד כמה אתרים ספציפיים... השאלה היא האם יש דרך לחסום רק במחשב שלי?
רימון על הסינון הכי גבוה... אישתי משתמשת בזה לצורכי הלימודים ופרנסה (אחרי ששאלנו ת"ח מפורסם מירושלים) אני צריך רק את המייל ועוד כמה אתרים ספציפיים... השאלה היא האם יש דרך לחסום רק במחשב שלי?
א אברך מבני ברק Well-known member 13 ספטמבר (9) 2019 #5 נראה לי שהסינון של נט פרי הוא הכי טוב אם תרצה אכתוב את הטל' שלו.
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 14 ספטמבר (9) 2019 #6 דוד עזר אמר: השאלה היא האם יש דרך לחסום רק במחשב שלי? לחץ כדי להרחיב... בגדול, אם זה סינון דרך תוכנה במחשב (כמו נתיב), זה אפשרי, אם דרך הספק (כמו נטפרי), זה לא אפשרי.
דוד עזר אמר: השאלה היא האם יש דרך לחסום רק במחשב שלי? לחץ כדי להרחיב... בגדול, אם זה סינון דרך תוכנה במחשב (כמו נתיב), זה אפשרי, אם דרך הספק (כמו נטפרי), זה לא אפשרי.
ד דוד עזר Member 15 ספטמבר (9) 2019 #7 מכון קול יוסף אמר: סינון דרך תוכנה במחשב לחץ כדי להרחיב... יש עוד תוכנות כאלו חינמיות?
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 15 ספטמבר (9) 2019 #8 אינני יודע, מה שאני יודע הוא - שזה גרוע מאוד מבחינת תפעול המחשב (כי זה צורך הרבה כח מהמעבד), ושאפשר לעקוף את הסינון. משא"כ בסינון דרך הספק.
אינני יודע, מה שאני יודע הוא - שזה גרוע מאוד מבחינת תפעול המחשב (כי זה צורך הרבה כח מהמעבד), ושאפשר לעקוף את הסינון. משא"כ בסינון דרך הספק.