• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

ציורים שניתן לראות אותם ישר והפוך

הודעת המשך למה שנכתב כאן.
האמת שאני גם מצייר ככה. ציור שאם הופכים אותו מתקבל ציור חדש. רציתי לתת דוגמא אחת. אבל השאלה שלי האם מותר להראות כאן חיות טמאות?

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
האמת שאני גם מצייר ככה. ציור שאם הופכים אותו מתקבל ציור חדש. רציתי לתת דוגמא אחת. אבל השאלה שלי האם מותר להראות כאן חיות טמאות?
לכאו' לא אמור להיות בעיה
כמו בתמונה שעושים עם הפסוק "רבי יהודה בן תימא אומר.." ומביאים תמונה של אריה, נשר וכו'

לכאו' לא אמור להיות בעיה
כמו בתמונה שעושים עם הפסוק "רבי יהודה בן תימא אומר.." ומביאים תמונה של אריה, נשר וכו'
תודה, שמח שאין בעיה עם זה. פעם קראתי שמעיקר הדין מותר, וזו החמרה.

מי צייר כל אלה?
אלה ציורים שציירתי בשנים האחרונות, חלק מהציורים היו של נשים והורדתי אותם. יש עוד מעט ציורים שאני יכול להראות.
תודה ענקית לבנימין שעזר לי מאוד בהעלאת התמונות. בעצם עשה הכל. יישר כח.

אלה ציורים שציירתי בשנים האחרונות, חלק מהציורים היו של נשים והורדתי אותם. יש עוד מעט ציורים שאני יכול להראות.
תודה ענקית לבנימין שעזר לי מאוד בהעלאת התמונות. בעצם עשה הכל. יישר כח.
מיוחד עד מאוד ומשובב נפש!

חזור
חלק עליון