ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 8 דצמבר (12) 2022 #3 עה סט אמר: אולי הרב @אהרן כהן יושיעני... לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי שיש באוצר החכמה...
א אהרן כהן Well-known member 8 דצמבר (12) 2022 #4 עה סט אמר: אולי הרב @אהרן כהן יושיעני... לחץ כדי להרחיב... מצורף בנימין לוריא אמר: לא נראה לי שיש באוצר החכמה... לחץ כדי להרחיב... אכן, דיברתי איתו והוא לא רוצה. קבצים מצורפים אליבא דהלכתא סט.pdf אליבא דהלכתא סט.pdf 1.7 MB · צפיות: 38
עה סט אמר: אולי הרב @אהרן כהן יושיעני... לחץ כדי להרחיב... מצורף בנימין לוריא אמר: לא נראה לי שיש באוצר החכמה... לחץ כדי להרחיב... אכן, דיברתי איתו והוא לא רוצה.
ע"ה ס"ט Well-known member 8 דצמבר (12) 2022 #5 אהרן כהן אמר: מצורף אכן, דיברתי איתו והוא לא רוצה. לחץ כדי להרחיב... ייש"כ, ידעתי למי לפנות...
ע"ה ס"ט Well-known member 8 דצמבר (12) 2022 #6 אני רואה שזה לא מה שחיפשתי. כנראה שטעיתי בציון, יש שם איזה תשובה בענין ברכת הפיתה/באגט קראץ'?
א אהרן כהן Well-known member 8 דצמבר (12) 2022 #7 עה סט אמר: אני רואה שזה לא מה שחיפשתי. כנראה שטעיתי בציון, יש שם איזה תשובה בענין ברכת הפיתה/באגט קראץ'? לחץ כדי להרחיב... כן, מצורף, זה בסי' סא, כנראה שם הניק שלך בלבל אותך קצת וכתבת סט במקום סא... קבצים מצורפים באגט קראנצ'.pdf באגט קראנצ'.pdf 2.5 MB · צפיות: 11
עה סט אמר: אני רואה שזה לא מה שחיפשתי. כנראה שטעיתי בציון, יש שם איזה תשובה בענין ברכת הפיתה/באגט קראץ'? לחץ כדי להרחיב... כן, מצורף, זה בסי' סא, כנראה שם הניק שלך בלבל אותך קצת וכתבת סט במקום סא...
ע"ה ס"ט Well-known member 8 דצמבר (12) 2022 #8 אהרן כהן אמר: כן, מצורף, זה בסי' סא, כנראה שם הניק שלך בלבל אותך קצת וכתבת סט במקום סא... לחץ כדי להרחיב... ייש"כ עצום. האם כתב גם על הטורטיה?
אהרן כהן אמר: כן, מצורף, זה בסי' סא, כנראה שם הניק שלך בלבל אותך קצת וכתבת סט במקום סא... לחץ כדי להרחיב... ייש"כ עצום. האם כתב גם על הטורטיה?
א אהרן כהן Well-known member 8 דצמבר (12) 2022 #9 עה סט אמר: ייש"כ עצום. האם כתב גם על הטורטיה? לחץ כדי להרחיב... חיפשי ולא מצאתי.