ילקו"י הל' ד' המינים עמ' תתמט הלכה ג ואת ההערות שם. יישר כח!
כמה טוב השם!!! Well-known member 4 פברואר (2) 2025 #1 ילקו"י הל' ד' המינים עמ' תתמט הלכה ג ואת ההערות שם. יישר כח!
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 5 פברואר (2) 2025 #2 כמה טוב השם!!! אמר: ילקו"י הל' ד' המינים עמ' תתמט הלכה ג ואת ההערות שם. יישר כח! לחץ כדי להרחיב... זה דחוף לי בבקשה, יישר כח.
כמה טוב השם!!! אמר: ילקו"י הל' ד' המינים עמ' תתמט הלכה ג ואת ההערות שם. יישר כח! לחץ כדי להרחיב... זה דחוף לי בבקשה, יישר כח.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 פברואר (2) 2025 #4 כמה טוב השם!!! אמר: ילקו"י הל' ד' המינים עמ' תתמט הלכה ג ואת ההערות שם. יישר כח! לחץ כדי להרחיב... תראה כאן.
כמה טוב השם!!! אמר: ילקו"י הל' ד' המינים עמ' תתמט הלכה ג ואת ההערות שם. יישר כח! לחץ כדי להרחיב... תראה כאן.
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 5 פברואר (2) 2025 #5 בנימין לוריא אמר: תראה כאן. לחץ כדי להרחיב... יישר כח. איך עושים קישור לספר כמו שעשית?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 פברואר (2) 2025 #6 כמה טוב השם!!! אמר: יישר כח. איך עושים קישור לספר כמו שעשית? לחץ כדי להרחיב... כשנכנסים לספר, מעתיקים את כתובת האתר שמופיעה למעלה.
כמה טוב השם!!! אמר: יישר כח. איך עושים קישור לספר כמו שעשית? לחץ כדי להרחיב... כשנכנסים לספר, מעתיקים את כתובת האתר שמופיעה למעלה.
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 5 פברואר (2) 2025 #7 בנימין לוריא אמר: כשנכנסים לספר, מעתיקים את כתובת האתר שמופיעה למעלה. לחץ כדי להרחיב... תוכל לשלוח הסבר בצילומסך?
בנימין לוריא אמר: כשנכנסים לספר, מעתיקים את כתובת האתר שמופיעה למעלה. לחץ כדי להרחיב... תוכל לשלוח הסבר בצילומסך?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 פברואר (2) 2025 #8 כמה טוב השם!!! אמר: תוכל לשלוח הסבר בצילומסך? לחץ כדי להרחיב... אני נכנס לכאן. אח"כ לוחץ על: ואז נפתח לי חלון, שהכתובת שמופיעה בחלק העליון של הדף, זה: את זה אני מעתיק.
כמה טוב השם!!! אמר: תוכל לשלוח הסבר בצילומסך? לחץ כדי להרחיב... אני נכנס לכאן. אח"כ לוחץ על: ואז נפתח לי חלון, שהכתובת שמופיעה בחלק העליון של הדף, זה: את זה אני מעתיק.
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 5 פברואר (2) 2025 #9 בנימין לוריא אמר: אני נכנס לכאן. אח"כ לוחץ על: הצג קובץ מצורף 30607 ואז נפתח לי חלון, שהכתובת שמופיעה בחלק העליון של הדף, זה: הצג קובץ מצורף 30608 את זה אני מעתיק. לחץ כדי להרחיב... יישר כח.
בנימין לוריא אמר: אני נכנס לכאן. אח"כ לוחץ על: הצג קובץ מצורף 30607 ואז נפתח לי חלון, שהכתובת שמופיעה בחלק העליון של הדף, זה: הצג קובץ מצורף 30608 את זה אני מעתיק. לחץ כדי להרחיב... יישר כח.