א אורן.נ Member 21 אפריל 2025 #1 מה יעשה המוכר בחנות הצילום עם צילומי שלושת האחים. שתי מילים. שתי אותיות וחמש אותיות. הערה: ערכתי ועכשיו זה קל יותר. נערך לאחרונה: 22 אפריל 2025
מה יעשה המוכר בחנות הצילום עם צילומי שלושת האחים. שתי מילים. שתי אותיות וחמש אותיות. הערה: ערכתי ועכשיו זה קל יותר.
פִּתָרוֹן א א אורן.נ 22 אפריל 2025 אני אגלה את התשובה שָׁם בחנות הצילום המוכר יְפַתֵּחַ את הצילומים וזה ביחד (שם יפתחם) וזה נותן את שמות שלושת האחים שם, יפת, חם. הרמז: שם אביהם נח מופיע פעמיים ברציפות כמו אברהם אברהם, משה משה. אלה תולדות נח נח איש צדיק....
אני אגלה את התשובה שָׁם בחנות הצילום המוכר יְפַתֵּחַ את הצילומים וזה ביחד (שם יפתחם) וזה נותן את שמות שלושת האחים שם, יפת, חם. הרמז: שם אביהם נח מופיע פעמיים ברציפות כמו אברהם אברהם, משה משה. אלה תולדות נח נח איש צדיק....
פותח הדיון פותח הדיון א אורן.נ Member 22 אפריל 2025 #3 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: את הצלום לחץ כדי להרחיב... זה לא מה שהתכוונתי. רמז: אביהם הוא כמו אברהם ומשה שמופיע שמם בתורה פעמיים ברציפות, זה אחרי זה. אברהם אברהם, משה משה. נערך לאחרונה: 22 אפריל 2025 הצביעו 0 הצביעו למטה
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: את הצלום לחץ כדי להרחיב... זה לא מה שהתכוונתי. רמז: אביהם הוא כמו אברהם ומשה שמופיע שמם בתורה פעמיים ברציפות, זה אחרי זה. אברהם אברהם, משה משה.
פותח הדיון פותח הדיון א אורן.נ Member 22 אפריל 2025 #4 אני אגלה את התשובה שָׁם בחנות הצילום המוכר יְפַתֵּחַ את הצילומים וזה ביחד (שם יפתחם) וזה נותן את שמות שלושת האחים שם, יפת, חם. הרמז: שם אביהם נח מופיע פעמיים ברציפות כמו אברהם אברהם, משה משה. אלה תולדות נח נח איש צדיק.... הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
אני אגלה את התשובה שָׁם בחנות הצילום המוכר יְפַתֵּחַ את הצילומים וזה ביחד (שם יפתחם) וזה נותן את שמות שלושת האחים שם, יפת, חם. הרמז: שם אביהם נח מופיע פעמיים ברציפות כמו אברהם אברהם, משה משה. אלה תולדות נח נח איש צדיק....
ב בשורות טובות Well-known member 22 אפריל 2025 #5 אורן.נ אמר: אני אגלה את התשובה שָׁם בחנות הצילום המוכר יְפַתֵּחַ את הצילומים וזה ביחד (שם יפתחם) וזה נותן את שמות שלושת האחים שם, יפת, חם. הרמז: שם אביהם נח מופיע פעמיים ברציפות כמו אברהם אברהם, משה משה. אלה תולדות נח נח איש צדיק.... לחץ כדי להרחיב... עמוק עמוק מי ימצאנו (קהלת) הצביעו 0 הצביעו למטה
אורן.נ אמר: אני אגלה את התשובה שָׁם בחנות הצילום המוכר יְפַתֵּחַ את הצילומים וזה ביחד (שם יפתחם) וזה נותן את שמות שלושת האחים שם, יפת, חם. הרמז: שם אביהם נח מופיע פעמיים ברציפות כמו אברהם אברהם, משה משה. אלה תולדות נח נח איש צדיק.... לחץ כדי להרחיב... עמוק עמוק מי ימצאנו (קהלת)
פותח הדיון פותח הדיון א אורן.נ Member 22 אפריל 2025 #6 בשורות טובות אמר: עמוק עמוק מי ימצאנו (קהלת) לחץ כדי להרחיב... יפה מה שכתבת ותודה, על עניין נח נח זה משהו שקראתי פעם על אלה שמשבחים אותו בגלל ששמו כתוב פעמיים כאברהם וכְּמשה. הצביעו 0 הצביעו למטה
בשורות טובות אמר: עמוק עמוק מי ימצאנו (קהלת) לחץ כדי להרחיב... יפה מה שכתבת ותודה, על עניין נח נח זה משהו שקראתי פעם על אלה שמשבחים אותו בגלל ששמו כתוב פעמיים כאברהם וכְּמשה.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 אפריל 2025 #7 אורן.נ אמר: וכְּמשה לחץ כדי להרחיב... למה האות כ' דגושה? דווקא כאן כשהאות ו' עם שורוק, האות כ' אינה דגושה. ("וּכְמֹשֶׁה") הצביעו 0 הצביעו למטה
אורן.נ אמר: וכְּמשה לחץ כדי להרחיב... למה האות כ' דגושה? דווקא כאן כשהאות ו' עם שורוק, האות כ' אינה דגושה. ("וּכְמֹשֶׁה")
נ נוריאל Well-known member 22 אפריל 2025 #8 בנימין לוריא אמר: למה האות כ' דגושה? דווקא כאן כשהאות ו' עם שורוק, האות כ' אינה דגושה. ("וּכְמֹשֶׁה") לחץ כדי להרחיב... כנראה טעות הקלדה... הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: למה האות כ' דגושה? דווקא כאן כשהאות ו' עם שורוק, האות כ' אינה דגושה. ("וּכְמֹשֶׁה") לחץ כדי להרחיב... כנראה טעות הקלדה...
פותח הדיון פותח הדיון א אורן.נ Member 22 אפריל 2025 #9 בנימין לוריא אמר: למה האות כ' דגושה? דווקא כאן כשהאות ו' עם שורוק, האות כ' אינה דגושה. ("וּכְמֹשֶׁה") לחץ כדי להרחיב... נוריאל אמר: כנראה טעות הקלדה... לחץ כדי להרחיב... לגבי הטעות בניקוד, לצערי זה לא הטעות הראשונה שלי..... נערך לאחרונה: 22 אפריל 2025 הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: למה האות כ' דגושה? דווקא כאן כשהאות ו' עם שורוק, האות כ' אינה דגושה. ("וּכְמֹשֶׁה") לחץ כדי להרחיב... נוריאל אמר: כנראה טעות הקלדה... לחץ כדי להרחיב... לגבי הטעות בניקוד, לצערי זה לא הטעות הראשונה שלי.....