אשמח לקבל תודה רבה
ר רבינו Well-known member 21 מאי (5) 2023 #2 מצורף השבת בהלכה ובאגדה מהדורת תשפ"א [הכי מעודכן] -הערת מערכת: המשתמש צירף קובץ, ומכיון שקובץ דומה הועלה כבר פה, מחקנו את הקובץ שצורף כאן בכדי לחסוך במקום.- נערך לאחרונה על ידי מנחה: 14 אפריל 2024
מצורף השבת בהלכה ובאגדה מהדורת תשפ"א [הכי מעודכן] -הערת מערכת: המשתמש צירף קובץ, ומכיון שקובץ דומה הועלה כבר פה, מחקנו את הקובץ שצורף כאן בכדי לחסוך במקום.-
פותח הדיון פותח הדיון א אברך מבני ברק Well-known member 21 מאי (5) 2023 #3 תודה רבה לכולם על העזרה וההשתדלות
יוסף דהן Well-known member 1 יוני (6) 2023 #6 נאמן מרן אמר: יש עוד מהספר הנ"ל בקובץ ממוחשב? לחץ כדי להרחיב... המחבר אמר לי לא להעביר בלי רשות
בדרכו נלך Active member 6 יוני (6) 2023 #7 יוסף דהן אמר: אם תצטרך בוורד תוכל לבקש מהמחבר שיתן לך בשמחה נראה לי לחץ כדי להרחיב... תוכל בבקשה לכתוב את המייל של המחבר הרב נקי?
יוסף דהן אמר: אם תצטרך בוורד תוכל לבקש מהמחבר שיתן לך בשמחה נראה לי לחץ כדי להרחיב... תוכל בבקשה לכתוב את המייל של המחבר הרב נקי?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 14 אפריל 2024 #9 נאמן מרן אמר: יש עוד מהספר הנ"ל בקובץ ממוחשב? לחץ כדי להרחיב... מצורפים כל ספרי הר"ד נקי הי"ו - בהלכה ובאגדה וכו' מצורף לזיכוי הרבים באישורו (בתנאי שלא למסחר). כעת אעלה עשר קבצים, בהודעות הבאות אעלה את ההמשך. forum.moreshet-maran.com
נאמן מרן אמר: יש עוד מהספר הנ"ל בקובץ ממוחשב? לחץ כדי להרחיב... מצורפים כל ספרי הר"ד נקי הי"ו - בהלכה ובאגדה וכו' מצורף לזיכוי הרבים באישורו (בתנאי שלא למסחר). כעת אעלה עשר קבצים, בהודעות הבאות אעלה את ההמשך. forum.moreshet-maran.com