א אני אוהב השם New member 28 דצמבר (12) 2023 #1 מצו''ב קובץ מעודכן לשנת 2024 לסידור מעשרות מחולק לפי מעשרות וחומש מאוד קלה ונוחה לשימוש יש כאן גם תאריך עברי וגם תאריך לועזי מומלץ מאוד להעביר לכולם קבצים מצורפים קובץ לחישוב המעשרות 2024 להפצה.zip קובץ לחישוב המעשרות 2024 להפצה.zip 128.1 KB · צפיות: 41
מצו''ב קובץ מעודכן לשנת 2024 לסידור מעשרות מחולק לפי מעשרות וחומש מאוד קלה ונוחה לשימוש יש כאן גם תאריך עברי וגם תאריך לועזי מומלץ מאוד להעביר לכולם
א אני אוהב השם New member 9 Jan 2024 #2 אני אוהב השם אמר: מצו''ב קובץ מעודכן לשנת 2024 לסידור מעשרות מחולק לפי מעשרות וחומש מאוד קלה ונוחה לשימוש יש כאן גם תאריך עברי וגם תאריך לועזי מומלץ מאוד להעביר לכולם לחץ כדי להרחיב... שלחו לי גם באנגלית בדולרים וביורו קבצים מצורפים קובץ-לחישוב-המעשרות-2024-להפצה-באנגלית.zip קובץ-לחישוב-המעשרות-2024-להפצה-באנגלית.zip 122 KB · צפיות: 5
אני אוהב השם אמר: מצו''ב קובץ מעודכן לשנת 2024 לסידור מעשרות מחולק לפי מעשרות וחומש מאוד קלה ונוחה לשימוש יש כאן גם תאריך עברי וגם תאריך לועזי מומלץ מאוד להעביר לכולם לחץ כדי להרחיב... שלחו לי גם באנגלית בדולרים וביורו