ברוך אהרן.
New member
ידוע על קשר רבת השנים בין מרן זי"ע עם מרן מבעלזא שליט"א, אשמח לשמוע יותר פרטים היאך זה התחיל, ועוד סיפורים סביב הקשר העמוק הזה.
ידוע על קשר רבת השנים בין מרן זי"ע עם מרן מבעלזא שליט"א, אשמח לשמוע יותר פרטים היאך זה התחיל, ועוד סיפורים סביב הקשר העמוק הזה.
חברותא. ועיין עוד סיפור על זה באביר הרועים חלק ב פרק תשיעי. ויש גם סרטון מהחתונה כידוע, שקורא לו ידידנו היקר. וכידוע מרן לא היה מפזר תארים... אלא שהידידות התבררה בעקבות מה שמסופר שם, על הכרת הטוב של מרן לאדמו"ר על מה שעשה בשבילו. ויש שם גם תמונות שלהם ביחד.האם היה זה שיעור בקבלה, או חברותא?
יש גם וידיאו של הרבי מבעלזא בניחום אבלים [אולי על חכם יעקב ע"ה] שם מדברים על הטרמפ שהבעלזער לקח את מרן זללה"ה.חברותא. ועיין עוד סיפור על זה באביר הרועים חלק ב פרק תשיעי. ויש גם סרטון מהחתונה כידוע, שקורא לו ידידנו היקר. וכידוע מרן לא היה מפזר תארים... אלא שהידידות התבררה בעקבות מה שמסופר שם, על הכרת הטוב של מרן לאדמו"ר על מה שעשה בשבילו. ויש שם גם תמונות שלהם ביחד.
אם אני לא טועה יש גם אמירות מפורשות על זה בספר 'רבינו' של ר"א שטרית. אין הספר תח"י כעת, אבל דפדוף קל באינדקס יברר את הענין.ומה שהבאת שמרן לא למד קבלה אצל הרב שרעבי - תמונה מוכיחה!!!!
כן. הספר גם לא תחת ידי כעת, אבל אני זוכר ששם הוסיף עוד, כי רצה ללמוד חברותא עם ר' יוסף עדס, ובסוף לא יצא הדבר. ואמר באותה התקופה שלמד תקופה קצרה אצל הרב שרעבי. (הרב שרעבי עצר את מרן ואמר לו עד כאן די לך. ומכאן והלאה שורש נשמתך בהלכה). וראה עוד במה שכתב הרב אלוף בספר קצות דרכיו. וחזר על הדברים גם בעל פה בסרטון שהעלו כאן איפשהו (הרב @בנימין לוריא בכבוד...)אם אני לא טועה יש גם אמירות מפורשות על זה בספר 'רבינו' של ר"א שטרית. אין הספר תח"י כעת, אבל דפדוף קל באינדקס יברר את הענין.
כשמו 'יוסף'?כי מרן כשמו כן הוא, ולא ראה טיפה מימיו כיעקב אבינו.
כן. הוספה שלי.כשמו 'יוסף'?
רק ראוי להעיר כי מדרגת יעקב היתה מדרגת יעקב. ואילו דוקא על יוסף אנו יודעים מה שאמרו חז"ל על 'ויפוזו' וגו'.כן. הוספה שלי.
מדבריו של הרב זצ''ל נראה שבאמת לא היה להם קשר קרובעפר לפיך. דברים מפורשים הם ותיעודים גם יש. אתה הממציא של כל מה שכתבת. ואני ציינתי מקורות. אתה כותב שטויות שאפילו בשמים לא קיימים.
ומה שהבאת שמרן לא למד קבלה אצל הרב שרעבי - תמונה מוכיחה!!!!
אולי הכוונה לזה:וראה עוד במה שכתב הרב אלוף בספר קצות דרכיו. וחזר על הדברים גם בעל פה בסרטון שהעלו כאן איפשהו (הרב @בנימין לוריא בכבוד...)
ויש גם סרטון מהחתונה כידוע, שקורא לו ידידנו היקר. וכידוע מרן לא היה מפזר תארים...
למישהו יש קישור?