• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

רבותי !!! למען הסדר הטוב לנו ובשבילנו

כשיש סטייה מהנושא השרשור מה לעשות ?

• למען הסדר הטוב למחוק את ההודעות לאלתר

קולות: 1 4.3%
  • כשאפשר להעביר לשרשור הנכון ושאין אפשרות פשוט למחוק

קולות: 11 47.8%
  • להשאיר את ההודעות הללו אין מה לעשות ואין לדבר סוף

קולות: 11 47.8%

• סה"כ בוחרים
    23
לחברים היקרים והחשובים שלום וברכה !
הפורום היקר והחשוב הזה הוא אצר בלום של כלל החברים כאן מדיונים הלכתיים חידושים בפרשת שבוע השקפה מוסר עד לעדכונים על שיעורי תורה תמונות של רבותינו ועוד ועוד (אגב אני יודע שיש רבים וטובים שאף שלא נשמע קולם הם עוברים מידי יום ביומו על הפורום כאן ונהנים מאוד מהמאגר הגדול הזה של תוכן שנוצר מכם במשך שנים בכלל נושאים מגוונים )
פעמים נוצר מצב שיש שרשור לדוגמא בעניין האם השיר עוד יותר טוב הוא שיר טוב או לא יש עדכון אני פותח ורואה שכתבו שם שאפשר להיות עם פאה נוכרית בתוך הבית ואני שואל מה הקשר מדפדף למעלה ורואה שציינו לחכם פלוני שהוציא ספר על פאה נוכרית טוב נו מה הקשר לנושא השרשור רק אחרי כמה דפדופים קדימה אני רואה שאתו חכם מחבר הספר הנ''ל גילה דעתו בעניין השיר הזה ומאז הכל התגלגל (לא חלילה לפגוע במי שכתב שם ודן בעניין הזה שם שגם עבדכם הנאמן היה בדיון שם וזה רק לצורך דוגמא ותו לא ) וזו דוגמא אחת מיני רבים כאן בפורום חדשים לבקרים הן אם זה עדכונים על תמונות של מרן ושאר רבנים או עדכונים של שיעורי תורה וכדו' לפתע נסחפים למחוזות רחוקים והכל נהפך כאן לסלט אחד גדול אני חושב ואני מאמין שרבים חושבים כמוני שאף שפעמים עומד על ידי מיד להגיב על כל תמונה או עדכון שיעור שראיתי ולהוסיף נופך והשני מגיע ומוסיף עוד והשלישי הרחיק לכת בכלל ואני מדבר על עצמי שהרבה פעמים הגבתי שלא במקום וזה הוביל לבלגן אחד גדול והתחרטתי בכלל על התגובה הראשונה
רבותי לא אאריך עוד בדוגמאות אתם יודעים טוב ורואים איך נוצר אי סדר ובלגן אחד גדול
אי לכך ובהתאם לזאת נשמח לשמוע את דעתכם העניינית בנושא זה
ורק להזכירכם אני לא ממנהלי הפורום כאן יש כאן ב''ה מנהלים חשובים כדוגמת הרב @מורשת מרן וכן הרב @בנימין לוריא שליט''א ועוד שעל פיהם יישק דבר אולם משום שדעת החברים כולם כאן ללא יוצא מן הכלל חשובה לנו נשמח לשמוע את דעתכם מה עושים במצב כזה
חיזקו ואימצו

נערך לאחרונה:
אני לא פעם משתדל להוציא הודעות ולהפרידם, אך לא תמיד הדבר אפשרי, וכמו כן לא תמיד יש ביכולתי לעבור על הכל ולעשות זאת.
בפרט אני מיצר על מקומות שהסתעפו מהנושא המקורי, והגיעו למחוזות בעיתיים, ומחמת כך הנושא ננעל או נמחק, שאז חבל על ההודעות הטובות...

כמו כן, אשמח לשמוע את חו"ד חו"ר הפורום, מה הדין כאשר מישהו כתב משהו (כגון שלא הבין דבר מה בדברי מישהו) ואותו אחד כבר תיקן את הדברים, או שאותו שואל הבין מיד את התשובה לשאלתו וכד'. האם יש למישהו התנגדות כלשהיא למחוק הודעות אלו שאין להם שום שימוש?

כמו כן, אשמח לשמוע את חו"ד חו"ר הפורום, מה הדין כאשר מישהו כתב משהו (כגון שלא הבין דבר מה בדברי מישהו) ואותו אחד כבר תיקן את הדברים, או שאותו שואל הבין מיד את התשובה לשאלתו וכד'. האם יש למישהו התנגדות כלשהיא למחוק הודעות אלו שאין להם שום שימוש?
תעלה את זה בנושא חדש, או שתוסיפו את זה לאופציות הקיימות

לענ''ד זה אתו נושא השאלה ס''ס רצון כל אחד מהחברים כאן לקבל תוכן עניני וכשאין נפק''מ זה סתם לדעתי הוא צריך עכשיו לעבור על כל הודעות שלפני ולהבין מה הוקשה לו ומה תורץ לו ומה לא היה קשה לו וכך גם כן נוצר סתם בלגן
והכל כמובן בשביל הסדר הטוב ולא חלילה יש משהו נגד מישהו כך לענ''ד

לענ''ד זה אתו נושא השאלה ס''ס רצון כל אחד מהחברים כאן לקבל תוכן עניני וכשאין נפק''מ זה סתם לדעתי הוא צריך עכשיו לעבור על כל הודעות שלפני ולהבין מה הוקשה לו ומה תורץ לו ומה לא היה קשה לו וכך גם כן נוצר סתם בלגן
והכל כמובן בשביל הסדר הטוב ולא חלילה יש משהו נגד מישהו כך לענ''ד
זה לא בדיוק אותו נושא [הראיה שבנימין כתב על זה הודעה בנפרד...], ולכן כתבתי ש.. למען הסדר הטוב.. תוסיפו את ההארה החשובה של בנימין לרשימת האופציות הקיימות
אגב, אני מסכים לגמרי עם מה שכתב כאן בנימין וכן מתלמידי מרן

בעניין הסקר
חושב אני ששני הדברים נכונים שמחד עדיף שיעבירו לנושא המתאים אבל מאידך אין לדבר סוף ולכך שבנקל להעביר שפיר אך לא רבות למען כך וק"ל. ועכ"פ ישר כח על הסדר הטוב...

חזור
חלק עליון