פ פשוט Well-known member 9 אוגוסט (8) 2024 #41 אויבער חכם אמר: זה נקרא שהם בן אחר בן. יש קשר בין ר' אלימלך למשפחת וייסבלום אך אינני זוכר את הפרטים. לחץ כדי להרחיב... בן אחר בת... אגב גם האדמו"ר מטאלנא שליט"א נכד.
אויבער חכם אמר: זה נקרא שהם בן אחר בן. יש קשר בין ר' אלימלך למשפחת וייסבלום אך אינני זוכר את הפרטים. לחץ כדי להרחיב... בן אחר בת... אגב גם האדמו"ר מטאלנא שליט"א נכד.
א אויבער חכם Active member 9 אוגוסט (8) 2024 #42 פשוט אמר: בן אחר בת... לחץ כדי להרחיב... לא ולא! ידוע לי שהם בן אחר בן. נחכה לאחד מחברי הפורום שידוע לי שהוא תלמיד מובהק של הראשון מהנ"ל שיאשר את הדברים.
פשוט אמר: בן אחר בת... לחץ כדי להרחיב... לא ולא! ידוע לי שהם בן אחר בן. נחכה לאחד מחברי הפורום שידוע לי שהוא תלמיד מובהק של הראשון מהנ"ל שיאשר את הדברים.
שלום דויב Member 9 אוגוסט (8) 2024 #43 ליפמאן היה שם אביו של הרה''ק ר' אלימלך שם משפחתו היה וויסבלום לא צריך להיות תלמיד של מישהו בשביל לדעת דברים כה פשוטים
ליפמאן היה שם אביו של הרה''ק ר' אלימלך שם משפחתו היה וויסבלום לא צריך להיות תלמיד של מישהו בשביל לדעת דברים כה פשוטים
מכון באר שלמה Moderator חבר צוות 11 אוגוסט (8) 2024 #44 אויבער חכם אמר: מסדר הקדימה אני מבין שיפה כוח הבן מכוח האח... לחץ כדי להרחיב... איני יודע כח מי יפה, זכיתי ללמוד בחברותא עם הבן, את האח איני מכיר. פשוט אמר: כמדומה שהינם גם צאצאים של הרה"ק רבי אלימלך מליז'ענסק. אכן? לחץ כדי להרחיב... אכן, בן אחר בן, כמדומני הגר"א ויסבלום (ר"י נת"ש) הנו בן בכור אחר בן בכור וכו' עד הנוע"א. אויבער חכם אמר: אכן כן, אם כי כידוע שם משפחתו היה ליפמאן, אינני יודע מתי זה השתנה. לחץ כדי להרחיב... אויבער חכם אמר: זה נקרא שהם בן אחר בן. יש קשר בין ר' אלימלך למשפחת וייסבלום אך אינני זוכר את הפרטים. לחץ כדי להרחיב... שם משפחתו של הנוע"א הוא ויסבלום, ליפמאן הוא כינוי (איני יודע של מה). פשוט אמר: כמדומני שהם נכדים מצד נוק' לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: בן אחר בת... לחץ כדי להרחיב... אינו נכון, וכנ"ל.
אויבער חכם אמר: מסדר הקדימה אני מבין שיפה כוח הבן מכוח האח... לחץ כדי להרחיב... איני יודע כח מי יפה, זכיתי ללמוד בחברותא עם הבן, את האח איני מכיר. פשוט אמר: כמדומה שהינם גם צאצאים של הרה"ק רבי אלימלך מליז'ענסק. אכן? לחץ כדי להרחיב... אכן, בן אחר בן, כמדומני הגר"א ויסבלום (ר"י נת"ש) הנו בן בכור אחר בן בכור וכו' עד הנוע"א. אויבער חכם אמר: אכן כן, אם כי כידוע שם משפחתו היה ליפמאן, אינני יודע מתי זה השתנה. לחץ כדי להרחיב... אויבער חכם אמר: זה נקרא שהם בן אחר בן. יש קשר בין ר' אלימלך למשפחת וייסבלום אך אינני זוכר את הפרטים. לחץ כדי להרחיב... שם משפחתו של הנוע"א הוא ויסבלום, ליפמאן הוא כינוי (איני יודע של מה). פשוט אמר: כמדומני שהם נכדים מצד נוק' לחץ כדי להרחיב... פשוט אמר: בן אחר בת... לחץ כדי להרחיב... אינו נכון, וכנ"ל.
פ פשוט Well-known member 11 אוגוסט (8) 2024 #45 פשוט אמר: כמדומני שהם נכדים מצד נוק' לחץ כדי להרחיב... כנראה איחלף לי עם האדמו"ר מפשווערסק שליט"א מאנטוורפן בבלגיה.
פשוט אמר: כמדומני שהם נכדים מצד נוק' לחץ כדי להרחיב... כנראה איחלף לי עם האדמו"ר מפשווערסק שליט"א מאנטוורפן בבלגיה.