ישיבישער של מרן Well-known member 5 פברואר (2) 2022 #1 אשמח לקבל רעיונות, סלוגנים, משפטים, לקמפיין פורים בישיבה חדשה, אני לא יודע אם כאן זה המקום, אבל בכ"ז תודה רבה ותזכו למצוות.
אשמח לקבל רעיונות, סלוגנים, משפטים, לקמפיין פורים בישיבה חדשה, אני לא יודע אם כאן זה המקום, אבל בכ"ז תודה רבה ותזכו למצוות.
ישיבישער של מרן Well-known member 6 פברואר (2) 2022 #3 לדוג' ת"ת חזק = ישיבה חזקה למיטב ידיעתי יש כאן כמה ת"תניקים שמחוברים לכאן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 פברואר (2) 2022 #4 קשה לי להאמין שמי שלא תתני"ק (או עכ"פ היה בשנים האחרונות בחור ישיבה בישיבה שיש בה ת"ת) יוכל לעזור לך בזה...
קשה לי להאמין שמי שלא תתני"ק (או עכ"פ היה בשנים האחרונות בחור ישיבה בישיבה שיש בה ת"ת) יוכל לעזור לך בזה...
ש שלמה כהן Active member 7 פברואר (2) 2022 #5 אני קמפיינר ומנהל פרויקטים ואני כעת עובד על קמפיין לת"ת של ישיבה מפורסמת מבני ברק אם אתה מעוניין דבר איתי ונבנה ביחד קמפיין מדיוק ממוקד ועוצמתי thshagetpcxs@gmail.com (רק תזדרז - עוד רגע פורים)
אני קמפיינר ומנהל פרויקטים ואני כעת עובד על קמפיין לת"ת של ישיבה מפורסמת מבני ברק אם אתה מעוניין דבר איתי ונבנה ביחד קמפיין מדיוק ממוקד ועוצמתי thshagetpcxs@gmail.com (רק תזדרז - עוד רגע פורים)
ישיבישער של מרן Well-known member 21 פברואר (2) 2022 #6 אנחנו צריכים לת"ת ליום פורים דפרזים יד אדר ב' כמה רכבים 7 מקומות ל11 שעות כולל נהג ודלק ב1200 ש"ח למעונינים ניתן ליצור איתי קשר 0534157620 שמעון
אנחנו צריכים לת"ת ליום פורים דפרזים יד אדר ב' כמה רכבים 7 מקומות ל11 שעות כולל נהג ודלק ב1200 ש"ח למעונינים ניתן ליצור איתי קשר 0534157620 שמעון