יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 יולי (7) 2024 #3 כיצד ניתן לקבל כעת הסכמה לספר ממרן הראש"ל שליט"א אשמח לשמוע יישוב ומקורות בנושא forum.moreshet-maran.com
כיצד ניתן לקבל כעת הסכמה לספר ממרן הראש"ל שליט"א אשמח לשמוע יישוב ומקורות בנושא forum.moreshet-maran.com
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 יולי (7) 2024 #4 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: במייל לשכת מרן (תתרגם לאנגלית) לחץ כדי להרחיב... מחילה אבל כבר כואב לי שאתה רושם את מרן הרב מאיה אחרון.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: במייל לשכת מרן (תתרגם לאנגלית) לחץ כדי להרחיב... מחילה אבל כבר כואב לי שאתה רושם את מרן הרב מאיה אחרון.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 יולי (7) 2024 #6 ישי שחר אמר: יש לכם את הכתובת מייל ? לחץ כדי להרחיב... תכנס לזה: כיצד ניתן לקבל כעת הסכמה לספר ממרן הראש"ל שליט"א אשמח לשמוע יישוב ומקורות בנושא forum.moreshet-maran.com
ישי שחר אמר: יש לכם את הכתובת מייל ? לחץ כדי להרחיב... תכנס לזה: כיצד ניתן לקבל כעת הסכמה לספר ממרן הראש"ל שליט"א אשמח לשמוע יישוב ומקורות בנושא forum.moreshet-maran.com
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 24 יולי (7) 2024 #7 יצחק כהן היו אמר: מחילה אבל כבר כואב לי שאתה רושם את מרן הרב מאיה אחרון. לחץ כדי להרחיב... ח"ו זה לא לפי הסדר אני הוסיף כך
יצחק כהן היו אמר: מחילה אבל כבר כואב לי שאתה רושם את מרן הרב מאיה אחרון. לחץ כדי להרחיב... ח"ו זה לא לפי הסדר אני הוסיף כך