מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 8 יולי (7) 2025 #1 למי מהחברים היקרים יש סיכום של קובץ הלכות של דינים בהלכה יש בהם את הדין של שבות דשבות במקום מצוה או צורך הרבה וכדו' שמותר יהיה לי לעזר רב בתודה מראש
למי מהחברים היקרים יש סיכום של קובץ הלכות של דינים בהלכה יש בהם את הדין של שבות דשבות במקום מצוה או צורך הרבה וכדו' שמותר יהיה לי לעזר רב בתודה מראש
A abc123 Well-known member 8 יולי (7) 2025 #2 מתלמידי מרן הראשל אמר: למי מהחברים היקרים יש סיכום של קובץ הלכות של דינים בהלכה יש בהם את הדין של שבות דשבות במקום מצוה או צורך הרבה וכדו' שמותר יהיה לי לעזר רב בתודה מראש לחץ כדי להרחיב... הרב נקי שליט"א הביא דוגמאות לכך ואת כל הדינים בספרו בהלכה ובאגדה שבת.
מתלמידי מרן הראשל אמר: למי מהחברים היקרים יש סיכום של קובץ הלכות של דינים בהלכה יש בהם את הדין של שבות דשבות במקום מצוה או צורך הרבה וכדו' שמותר יהיה לי לעזר רב בתודה מראש לחץ כדי להרחיב... הרב נקי שליט"א הביא דוגמאות לכך ואת כל הדינים בספרו בהלכה ובאגדה שבת.
א אבי רביבו Well-known member 8 יולי (7) 2025 #3 מתלמידי מרן הראשל אמר: למי מהחברים היקרים יש סיכום של קובץ הלכות של דינים בהלכה יש בהם את הדין של שבות דשבות במקום מצוה או צורך הרבה וכדו' שמותר יהיה לי לעזר רב בתודה מראש לחץ כדי להרחיב... בקיצור חזו"ע הביאו הרבה מאוד דוגמאות לזה שליקטו מדברי מרן.
מתלמידי מרן הראשל אמר: למי מהחברים היקרים יש סיכום של קובץ הלכות של דינים בהלכה יש בהם את הדין של שבות דשבות במקום מצוה או צורך הרבה וכדו' שמותר יהיה לי לעזר רב בתודה מראש לחץ כדי להרחיב... בקיצור חזו"ע הביאו הרבה מאוד דוגמאות לזה שליקטו מדברי מרן.