יוסף דהן Well-known member 7 יוני (6) 2024 #1 שאני רוצה להדפיס דפים מקובץ של ספר שיש לי במחשב האם ואיך אני יכול לעשות שזה לא יצא על דף מלא אלא יהיו שולים לבנות מעט בספר כדי שאוכל לכתוב הערות שלי בעט?
שאני רוצה להדפיס דפים מקובץ של ספר שיש לי במחשב האם ואיך אני יכול לעשות שזה לא יצא על דף מלא אלא יהיו שולים לבנות מעט בספר כדי שאוכל לכתוב הערות שלי בעט?
ה העברי Active member 7 יוני (6) 2024 #4 אם הבנתי נכון, המדובר הוא על קובץ PDF ולכך 2 ההודעות הנ"ל אינן רלוונטיות, כשאתה לוחץ על הדפס - מופיע לך חלונית עם הגדרות הדפסה, שם תוכל לשנות גודל
אם הבנתי נכון, המדובר הוא על קובץ PDF ולכך 2 ההודעות הנ"ל אינן רלוונטיות, כשאתה לוחץ על הדפס - מופיע לך חלונית עם הגדרות הדפסה, שם תוכל לשנות גודל
יוסף דהן Well-known member 9 יוני (6) 2024 #5 העברי אמר: אם הבנתי נכון, המדובר הוא על קובץ PDF ולכך 2 ההודעות הנ"ל אינן רלוונטיות, כשאתה לוחץ על הדפס - מופיע לך חלונית עם הגדרות הדפסה, שם תוכל לשנות גודל לחץ כדי להרחיב... זה מה שאני שואל איזה גודל אם זה באנגלית אני לא כ''כ מבין ואם זה בעברית איזה גודל צריך כדי שבדף יהיו שולים
העברי אמר: אם הבנתי נכון, המדובר הוא על קובץ PDF ולכך 2 ההודעות הנ"ל אינן רלוונטיות, כשאתה לוחץ על הדפס - מופיע לך חלונית עם הגדרות הדפסה, שם תוכל לשנות גודל לחץ כדי להרחיב... זה מה שאני שואל איזה גודל אם זה באנגלית אני לא כ''כ מבין ואם זה בעברית איזה גודל צריך כדי שבדף יהיו שולים