Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
מחילה אני לא מתיימר לדעת הכל גם מה שראיתי בעיני עשרות שנים אני מתחיל לשכוח בעוה"ר, כל הזמן מתחדש לי דברים , והרגע ממש ראיתי מעשה שסיפר עד ראיה שנסע עם מרן רבינו זצ"ל וכל הדרך גרס מרן גמרא יומא בעל פה מדף י' עד דף כ' ואמר לנהג שאני יחזור לאוטו תזכור שהגעתי לדף כ', וכשחזר שאל לנהג איזה דף אנחנו אמר לו דף כ', ענה מרן שתזכה לעשרים ברכות... אמר לו הנהג מחילה הרב אולי תלמד מסכת שבת בבא בתרא וכדו' שאני יזכה להרבה יותר ברכות....[ISPOILER]יש שם עוד הרבה סיפורים מעניינים על רבינו אבל המספר חשוד וידוע קצת כבעל דמיון מפותח במחילת כבודו[/ISPOILER]
מחילה אני לא מתיימר לדעת הכל גם מה שראיתי בעיני עשרות שנים אני מתחיל לשכוח בעוה"ר, כל הזמן מתחדש לי דברים , והרגע ממש ראיתי מעשה שסיפר עד ראיה שנסע עם מרן רבינו זצ"ל וכל הדרך גרס מרן גמרא יומא בעל פה מדף י' עד דף כ' ואמר לנהג שאני יחזור לאוטו תזכור שהגעתי לדף כ', וכשחזר שאל לנהג איזה דף אנחנו אמר לו דף כ', ענה מרן שתזכה לעשרים ברכות... אמר לו הנהג מחילה הרב אולי תלמד מסכת שבת בבא בתרא וכדו' שאני יזכה להרבה יותר ברכות....
[ISPOILER]יש שם עוד הרבה סיפורים מעניינים על רבינו אבל המספר חשוד וידוע קצת כבעל דמיון מפותח במחילת כבודו[/ISPOILER]