אולי יהיה קל יותר לעזור אם יהיה צילום מסךאיך משנים שהפס של 'הפניות שוליים' יהיה מימין לשמאל ולא משמאל לימין (לא דרך עיצוב פיסקא כי זה עושה רק לטקסט ולא לפס)
בתודה מראש
כוונתו כנראה להערות למטה מעליהם יש קו מאוזן קצר מימין לשמאל שמפריד בין הטקסט למעלה להערות למטה ואצלו הקו מופיע משמאל לימין.אולי יהיה קל יותר לעזור אם יהיה צילום מסך
לא הבנתי ככ מה זה הפניות שולים
אכן, ומצ"ב תמונה (זה טוב, אך בוורד במחשב נייד זה עושה את הפס לכיוון שני)כוונתו כנראה להערות למטה מעליהם יש קו מאוזן קצר מימין לשמאל שמפריד בין הטקסט למעלה להערות למטה ואצלו הקו מופיע משמאל לימין.
אז ככה, בעיקרון במחשב נייד שלי יש לי את האופיס הכי חדש, ודוקא שם זה קורה לי....שמא יש לכבודך אופיס ישן. פעם זה היה קורה לי הרבה, מאז שהתקינו לי את האופיס החדש זה לא קורה בשופ"א
ממה שבדקתי ברשת נראה שצריך לעשות כך:אכן, ומצ"ב תמונה (זה טוב, אך בוורד במחשב נייד זה עושה את הפס לכיוון שני)
הצג קובץ מצורף 10692
אז ככה, בעיקרון במחשב נייד שלי יש לי את האופיס הכי חדש, ודוקא שם זה קורה לי....
אנסה זאת, תודה רבה ויש"כ!ממה שבדקתי ברשת נראה שצריך לעשות כך:
1. צור הערה.
2. בלשונית תצוגה תבחר תצוגת טיוטה.
3. בלשונית הפניות תבחר הצג הערות.
4. למטה יופיע חלון הערות מוכן לעריכה.
5. יש בחלונית הנ"ל שורת בחירה שרשום "כל הערות שוליים" לחץ עליו ותבחר "מפריד הערות שוליים".
6. תבחר את הקו המפריד.
7. למעלה לחץ על לשונית "בית" ובחר כיוון טקסט לימין.
8. בלשונית תצוגה בחר פריסת הדפסה.
יישר כחממה שבדקתי ברשת נראה שצריך לעשות כך:
1. צור הערה.
2. בלשונית תצוגה תבחר תצוגת טיוטה.
3. בלשונית הפניות תבחר הצג הערות.
4. למטה יופיע חלון הערות מוכן לעריכה.
5. יש בחלונית הנ"ל שורת בחירה שרשום "כל הערות שוליים" לחץ עליו ותבחר "מפריד הערות שוליים".
6. תבחר את הקו המפריד.
7. למעלה לחץ על לשונית "בית" ובחר כיוון טקסט לימין.
8. בלשונית תצוגה בחר פריסת הדפסה.
הערה חשובה.יישר כח
פלא מופלא
אני רואה שעם זה אפשר לקבוע שיהיה כותרת קבועה להערות שוליים עם קישוטים וכיורים
מצויין, אינני משתמש הרבה בווארד וזו הדרך שמצאתי ברשת לפחות יצא מזה שלמדנו איך לערוך הקו של הערות השוליים.בשביל לשנות בלבד יותר פשוט להכנס לסגנון טקסט הערת שוליים ולסדר את העניין
בהחלת סגנונותאם תוכל לפרט בדיוק איך מגיעים לזה לא מצאתי. איפה בסגנון טקסט יש הערות שוליים
תבורך, תודה רבה.בהחלת סגנונות
בחירה 'טקסט הערת שוליים'
שינוי
מימין לשמאל
אישור
רק לאחרונה ניסיתי את הצעתך ולא מצליח לי נראה שהדרך שהצעתי מקודם זה הכיוון.תבורך, תודה רבה
בהחלת סגנונות
בחירה 'טקסט הערת שוליים'
שינוי
מימין לשמאל
אישור