מצורף הכל חוץ משבועות (שלא מצאתי כרגע), וכן שבת (שגודל הקובץ גדול מדי ואין לי כרגע את האפשרות להקטין).שלום רב
האם מישהו יכול להעלות לכאן את הקלפים הנפלאים של מיכה גמרמן על החגים ועל שבת באיכות טובה.
הקליפים הם:
1) ימים נוראים
2) סוכות
3) חנוכה
4) פורים
5) פסח
6) שבועות
7) ליל שבת
8) שבת בבוקר
תודה רבה
זה זיכוי הרבים גדול
6) שבועות
8) שבת בבוקר
מה הכוונה?שלום רב
האם מישהו יכול להעלות לכאן את הקלפים הנפלאים של מיכה גמרמן על החגים ועל שבת באיכות טובה.
הקליפים הם:
1) ימים נוראים
2) סוכות
3) חנוכה
4) פורים
5) פסח
6) שבועות
7) ליל שבת
8) שבת בבוקר
תודה רבה
זה זיכוי הרבים גדול
כעת ראיתי שזה מיועד לילדי הגולה כפי שאומר כאן:מה הכוונה?
מראים את זה לילדים?!
זה מיועד לילדים חרדים? או לכאלו שלא זכו?
מחאה!!! חובת קריאת!!!
אשכנזיה!!!מחאה!!! חובת קריאת!!!
בסרטון נראית האשה קודם מדליקה ואח"כ מברכת.......
מחאה!!! חובת קריאת!!!
בסרטון נראית האשה קודם מדליקה ואח"כ מברכת.......
אם היא עם פאה ברור שהיא אשכנזיה...אשכנזיה!!!
הראיה שלי היא לא מהפאה, אלא משם המשפחה גמרמן, ומההברה של השיר...אם היא עם פאה ברור שהיא אשכנזיה...
(עכ"פ, אפש"ל שזו לא ברכה אלא רק בקשות פרטיות והיא בירכה כבר קודם לכן, ומוכח מכך שכיבתה את הגפרור אח"כ, ולפי האשכנזים שמקבלת שבת בהדלקה לא יכולה לכבות את הגפרור).
עוי"ל שהיא חב"דניקית שאינה נשואה...אם היא עם פאה ברור שהיא אשכנזיה...
שם המשפחה הוא של הזמר. מהיכי תיתי שהוא של האשה?הראיה שלי היא לא מהפאה, אלא משם המשפחה גמרמן, ומההברה של השיר...
למה צריך להגיע לזה? למה דווקא חבדניקית? מה הבעיה לומר רווקה אשכנזיה.עוי"ל שהיא חב"דניקית שאינה נשואה...
בחב"ד גם הרווקות מדליקות נרות שבת. כמו שנאמר "כל אשה ובת תדליק נרות שבת"למה צריך להגיע לזה? למה דווקא חבדניקית? מה הבעיה לומר רווקה אשכנזיה.
אה, זה רק בחב"ד? חשבתי כל הליטאים. טוב לדעת...בחב"ד גם הרווקות מדליקות נרות שבת.
זה מנהג שמקורו ברוסיה, ונשאר רק בחב"ד.אה, זה רק בחב"ד? חשבתי כל הליטאים. טוב לדעת...
זה מנהג רוסיה, או שכך הנהיג האדמו"ר מחב"ד?זה מנהג שמקורו ברוסיה, ונשאר רק בחב"ד.
שמעתי פעם ממישהו שמקורו ברוסיה שכך הי' המנהג שם, וחסידי חב"ד שהיו מצויים לרוב ברוסיה המשיכו במנהג זה.זה מנהג רוסיה, או שכך הנהיג האדמו"ר מחב"ד?