ב בן תורה Member 29 Nov 2024 #1 שירת הבקשות פרשת תולדות ביהמ"ד 'משה אמת' בני ברק בראשות הרה"ג יוסף רחמים שליט"א בהשתתפות החזנים והפיטנים יצחק פנחסי ומשה דמגיאן הי"ו וסגני ראש העיר בני ברק. קבצים מצורפים בקשות פ''ה נ.jpg 1.1 MB · צפיות: 5 נערך לאחרונה: 29 Nov 2024
שירת הבקשות פרשת תולדות ביהמ"ד 'משה אמת' בני ברק בראשות הרה"ג יוסף רחמים שליט"א בהשתתפות החזנים והפיטנים יצחק פנחסי ומשה דמגיאן הי"ו וסגני ראש העיר בני ברק.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 1 דצמבר (12) 2024 #3 אולי תעלו כאן את המודעה של עריית ירושלים לגבי הבקשות (למרות שאיני מבין מאומה בשירת הבקשות), מכיון שהשבת אני עומד לשבות בעיר הקודש ירושלים ליד עדס.
אולי תעלו כאן את המודעה של עריית ירושלים לגבי הבקשות (למרות שאיני מבין מאומה בשירת הבקשות), מכיון שהשבת אני עומד לשבות בעיר הקודש ירושלים ליד עדס.
ד דוד יצחקי Active member 24 דצמבר (12) 2024 #4 יצחק כהן היו אמר: מכיון שהשבת אני עומד לשבות בעיר הקודש ירושלים ליד עדס. לחץ כדי להרחיב... במוצ"ש תבוא ללווין.
יצחק כהן היו אמר: מכיון שהשבת אני עומד לשבות בעיר הקודש ירושלים ליד עדס. לחץ כדי להרחיב... במוצ"ש תבוא ללווין.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 דצמבר (12) 2024 #5 דוד יצחקי אמר: במוצ"ש תבוא ללווין. לחץ כדי להרחיב... השבת חנוכה ה' יעזור מגיעים הרבה אוחרים באגב יש מבצעים חמים באושר עד (יש חסד פחות)
דוד יצחקי אמר: במוצ"ש תבוא ללווין. לחץ כדי להרחיב... השבת חנוכה ה' יעזור מגיעים הרבה אוחרים באגב יש מבצעים חמים באושר עד (יש חסד פחות)