האם זה הגיוני לקחת מההורים 350-400 ש"ח על כל ילד, בזמן שהרשת מממנת את התלמוד תורה?
י יואל בן מנשה Active member 29 אוקטובר 2024 #1 האם זה הגיוני לקחת מההורים 350-400 ש"ח על כל ילד, בזמן שהרשת מממנת את התלמוד תורה?
ע עבד למרן Active member 29 אוקטובר 2024 #2 תלוי באיזה בית ספר. יש בתי ספר שהרשת כמעט ולא מממנת כי אין להם תקן. חוץ מזה שהרבה דברים חיצוניים שעושים בבית ספר צריכים תקציב שאין אותו.
תלוי באיזה בית ספר. יש בתי ספר שהרשת כמעט ולא מממנת כי אין להם תקן. חוץ מזה שהרבה דברים חיצוניים שעושים בבית ספר צריכים תקציב שאין אותו.
אין לנו מלך Active member 30 אוקטובר 2024 #3 יואל בן מנשה אמר: האם זה הגיוני לקחת מההורים 350-400 ש"ח על כל ילד, בזמן שהרשת מממנת את התלמוד תורה? לחץ כדי להרחיב... בת"ת רגיל זה מה שלוקחים בערך.
יואל בן מנשה אמר: האם זה הגיוני לקחת מההורים 350-400 ש"ח על כל ילד, בזמן שהרשת מממנת את התלמוד תורה? לחץ כדי להרחיב... בת"ת רגיל זה מה שלוקחים בערך.
פותח הדיון פותח הדיון י יואל בן מנשה Active member 30 אוקטובר 2024 #4 זה לא ת"ת מוכש"ר, זה מתוקצב דרך רשת בני יוסף כבר שנה שניה, כמו ששילמנו תמיד כך ממשיכים לשלם, בשביל זה הקימו את הרשת.....
זה לא ת"ת מוכש"ר, זה מתוקצב דרך רשת בני יוסף כבר שנה שניה, כמו ששילמנו תמיד כך ממשיכים לשלם, בשביל זה הקימו את הרשת.....
אין לנו מלך Active member 30 אוקטובר 2024 #5 יואל בן מנשה אמר: זה לא ת"ת מוכש"ר, זה מתוקצב דרך רשת בני יוסף כבר שנה שניה, כמו ששילמנו תמיד כך ממשיכים לשלם, בשביל זה הקימו את הרשת..... לחץ כדי להרחיב... באמת פלא.
יואל בן מנשה אמר: זה לא ת"ת מוכש"ר, זה מתוקצב דרך רשת בני יוסף כבר שנה שניה, כמו ששילמנו תמיד כך ממשיכים לשלם, בשביל זה הקימו את הרשת..... לחץ כדי להרחיב... באמת פלא.
A abc123 Well-known member 30 אוקטובר 2024 #6 עבד למרן אמר: חוץ מזה שהרבה דברים חיצוניים שעושים בבית ספר צריכים תקציב שאין אותו. לחץ כדי להרחיב... זה שטויות. זה כמו קופת גן בגני ילדים. 450 -600 שנתי... כך שזה לא רלוונטי.
עבד למרן אמר: חוץ מזה שהרבה דברים חיצוניים שעושים בבית ספר צריכים תקציב שאין אותו. לחץ כדי להרחיב... זה שטויות. זה כמו קופת גן בגני ילדים. 450 -600 שנתי... כך שזה לא רלוונטי.
פותח הדיון פותח הדיון י יואל בן מנשה Active member 30 אוקטובר 2024 #7 abc123 אמר: 450 -600 שנתי... לחץ כדי להרחיב... אני מדבר על חודשי, זה יותר מ1000 ש"ח לחודש על 3 ילדים.
abc123 אמר: 450 -600 שנתי... לחץ כדי להרחיב... אני מדבר על חודשי, זה יותר מ1000 ש"ח לחודש על 3 ילדים.
A abc123 Well-known member 30 אוקטובר 2024 #8 יואל בן מנשה אמר: אני מדבר על חודשי, זה יותר מ1000 ש"ח לחודש על 3 ילדים. לחץ כדי להרחיב... אני יודע שאתה מדבר על חודשי. רק באתי לומר שהתירוץ של @עבד למרן שיש עוד הוצאות צדדיות. זה שטויות. כי על הוצאות צדדיות לוקחים 600 שנתי. ולא 600 חודשי.
יואל בן מנשה אמר: אני מדבר על חודשי, זה יותר מ1000 ש"ח לחודש על 3 ילדים. לחץ כדי להרחיב... אני יודע שאתה מדבר על חודשי. רק באתי לומר שהתירוץ של @עבד למרן שיש עוד הוצאות צדדיות. זה שטויות. כי על הוצאות צדדיות לוקחים 600 שנתי. ולא 600 חודשי.
י ישועה ורחמים Well-known member 30 אוקטובר 2024 #9 תפרסם מודעה על פתיחת תלמוד תורה חדש, באותו שבוע כבר יתנו לך הנחה משמעותית.