יוסף דהן Well-known member 9 ספטמבר (9) 2024 #1 היכן יש מאגר של של שלחן ורמ''א מנוקד באופן שברור מיהו מרן ומיהו רמ''א ולא ששוים בטקסט ובגודל ובגופן שאם אעשה אעתק הדבק יהיה לי ברור מי כל אחד בתורת אמת יש כזה דבר אך יש סימונים של אותיות של באר הגולה ואני מחפש בלי שום אותיות באמצע שמפריעות
היכן יש מאגר של של שלחן ורמ''א מנוקד באופן שברור מיהו מרן ומיהו רמ''א ולא ששוים בטקסט ובגודל ובגופן שאם אעשה אעתק הדבק יהיה לי ברור מי כל אחד בתורת אמת יש כזה דבר אך יש סימונים של אותיות של באר הגולה ואני מחפש בלי שום אותיות באמצע שמפריעות
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 9 ספטמבר (9) 2024 #2 שו"ת בר אילן (יש אופציה להעתיק בלי אותיות של מפרשים)
יוסף דהן Well-known member 9 ספטמבר (9) 2024 #3 שילה אפרהימי אמר: שו"ת בר אילן (יש אופציה להעתיק בלי אותיות של מפרשים) לחץ כדי להרחיב... תודה אך זה לא מנוקד
שילה אפרהימי אמר: שו"ת בר אילן (יש אופציה להעתיק בלי אותיות של מפרשים) לחץ כדי להרחיב... תודה אך זה לא מנוקד
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 9 ספטמבר (9) 2024 #4 אכן. לא שמתי לב. אני חושב שיש אפשרות לקנות מחברות שניקדו את השו"ע. חוץ מזה, אתה יכול להעתיק הכל, ולמחוק את האותיות בפקודה של החלפה.
אכן. לא שמתי לב. אני חושב שיש אפשרות לקנות מחברות שניקדו את השו"ע. חוץ מזה, אתה יכול להעתיק הכל, ולמחוק את האותיות בפקודה של החלפה.
יוסף דהן Well-known member 9 ספטמבר (9) 2024 #5 שאני מעתיק טקסט רב מתורת אמת יש תמונה של עפרונות האם ניתן למחוק כולם בבת אחת?
יוסף דהן Well-known member 10 ספטמבר (9) 2024 #7 שילה אפרהימי אמר: תצרף קובץ (תכווץ לפורמט ZIP) לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 11 ספטמבר (9) 2024 #8 תצרף קובץ של הטקסט כדי שאוכל לומר לך איזה פקודות צריך לעשות כדי למחוק אותם (אלא אם כן אתה כבר יודע איך)
תצרף קובץ של הטקסט כדי שאוכל לומר לך איזה פקודות צריך לעשות כדי למחוק אותם (אלא אם כן אתה כבר יודע איך)