מרדכי מיכאלי
Active member
אה"נ הדור הדור ואל.....בבחירות האחרונות שמע ר"ד את המשפט "חכם שלום כהן" הרבה.
אה"נ הדור הדור ואל.....בבחירות האחרונות שמע ר"ד את המשפט "חכם שלום כהן" הרבה.
מכירת חיסול של שס למשוכנזים ועכשיו גם לאשכנזים מי שהיה יד ימינו בעשור האחרון לאורך כל הדרך זה מרן הראש''ל שליט''א מה קשור הגר''ד לנדא ומה כבר הוא יכול להספידו ומה פשר התואר הזה רבן של ישראל גם חכם משה הוא רבן של ישראל
דאמרי במערבא 'שמועה טובה תדש"ן עצם'בבחירות האחרונות שמע ר"ד את המשפט "חכם שלום כהן" הרבה.
????מי שהיה יד ימינו בעשור האחרון לאורך כל הדרך זה מרן הראש''ל שליט''א
מי שמארגן זאת זה הבן של חכם שלוםמכירת חיסול של שס למשוכנזים ועכשיו גם לאשכנזים מי שהיה יד ימינו בעשור האחרון לאורך כל הדרך זה מרן הראש''ל שליט''א מה קשור הגר''ד לנדא ומה כבר הוא יכול להספידו ומה פשר התואר הזה רבן של ישראל גם חכם משה הוא רבן של ישראל
תראה כל הכנסים של אל המעין הקבלות פני רבו מי שיש לימינו מי שנלחם איתו בכל המלחמות גם על שס אז בזמנו על קול ברמה זה אך ורק מרן הראש''ל שליט''א ולמפורסמות אין צריך ראיה????
ואולי לק"ממי שמארגן זאת זה הבן של חכם שלום
ר' יעקב כהן.
ואולי כן... עפ"י שנים עדים....ולמפורסמות אין צריך ראיה
למה הוא חייב להכיר?? גדול הדור מגיע להספיד לומר דברי חיזוק וכו' מה רע בזה?תסלחו לי אבל מה הקשר מה לו ולחכם שלום הוא בכלל לא מכיר אתו סתם מה העניין ???????????????????????????????????????
?ואולי לק"מ
אבל... הוא לא גדול הדור שלנו.למה הוא חייב להכיר?? גדול הדור מגיע להספיד לומר דברי חיזוק וכו' מה רע בזה?
לענ"ד תמחק את המשפט הזה, זה מוריד את החשק, כבר לא יהיה על מה לשוחח....גדול הדור מגיע להספיד לומר דברי חיזוק וכו' מה רע בזה?
לו חכמו, ישכילו זאת, אבל........אבל... הוא לא גדול הדור שלנו.
לנו יש גם גדולי הדור.
אם לא לבכות מכל הסיבות שאומרים כאן איך הגר''ד לנדא מכיר את חכם שלום אז לפחות זה מצחיק'מתלמידי הראש"ל' ולשמחה זו, מה עושה ? גלה לנו ונשמח בשמחתך.....
הזוי! אין מילים. פשוט משתלטים לנו על הציבור אט אט הרב לנדו והרב סלים יהיו מנהיגי הציבור הספרדי. מנסים בכל הכח לקעקע את מרן רבנו יצחק והמועצת. שיכתבו במודעה רישמית 'רבן של ישראל' על הרב לנדו שעם כל הכבוד אפילו לא מנהיג את כל הציבור האשכנזי. מילא הרב קנביסקי הייתי מבין. אבל ככה למחוק את גדולי דורנו. מעניין אותי מי עומד מאחרי כל השערוריה הזו. בושה. צריך כבר לפעול
אין כזה דבר.האם יש למישהו איזה תיעוד או תמונה של רה"י חכם שלום זצ"ל והגר"ד לנדו שליט"א?
הזוי! אין מילים. פשוט משתלטים לנו על הציבור אט אט הרב לנדו והרב סלים יהיו מנהיגי הציבור הספרדי. מנסים בכל הכח לקעקע את מרן רבנו יצחק והמועצת. שיכתבו במודעה רישמית 'רבן של ישראל' על הרב לנדו שעם כל הכבוד אפילו לא מנהיג את כל הציבור האשכנזי. מילא הרב קנביסקי הייתי מבין. אבל ככה למחוק את גדולי דורנו. מעניין אותי מי עומד מאחרי כל השערוריה הזו. בושה. צריך כבר לפעול
מי שמארגן זאת זה הבן של חכם שלום
ר' יעקב כהן.