שנתיים לפטירת מרן הגר"ש כהן זיע"א

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
הבהרה

משום מה אני רואה שמאן דהו עם אותו שם משתמש כמו שלי "ממרן עד מרן".
שם תמונה של "מצחיק" או מה שהוא כזה, על התמונה הנ"ל, [על התמונה הראשונה של מרן חכם שלום כהן עם הר' שטיינמן והר' דב לנדו]

הנני מבהיר- שזה משתמש אחר שהצטרף לאחרונה כמו השם שלי.

ולכן- יש לשים לב מכאן ולהבא אם יש תגובות או "לייקים", הן טובים והן רעים [כמצחיק וכד'].

אם זה "ממרן עד מרן"- שאני משתמש בו כבר כמה חודשים [מאז הצטרפתי לפורום].

ולבין אם זה "המשתמש החדש".

ההבדל שמצאתי הוא

דהשם משתמש שלי הוא "ממרן עד מרן".

ואילו המצטרף החדש הוא "ממרן עד מרן..." [עם תוספת 3 נקודות].

לכן יש לשים לב- לכל ציון או "לייקים", הן טובים והן רעים, לראות אם זה כתוב עם ה- 3 נקודות [...] או בלי.

ולגבי תוכן או תגובות יש עוד הבדל- דהלוגו בתגובות שלי הוא אות מ' כחולה

ואילו של המצטרף החדש הוא מ' ורודה

לפי איך שזה נראה ש"ס בדרך להימחק. וזה ברור. בחלום אף אחד לא יצביע אם ימשיכו בדרך זו. לא רואה גם את רוב המועצת נשארים חברי המועצת במצב שבו מרן לא נשיא המועצת. הרב אלבז, הרב מחפוד, הרב יהודה כהן בחיים לא יתנו יד לזה. אם הם רוצים שיקימו מועצת לעצמם ונראה מה ישאר מהם. אסור שישתלטו עלינו מבית.. כשלפני חודשיים היו דיבורים כאלה ואחרים. חשבתי זה סתם שטויות ופייק. היום רואים את זה בהרבה דברים כמה מנסים למחוק את מורשת מרן זצ"ל ומרן שליט"א. לא הזמינו את מרן לכנסים חשובים וכן אפילו לעצרת של מרן חכם שלום איש האמת. מדוע מרן שליט"א לא מונה עדיין לנשיא המועצת? דבר טבעי שהיה אמור לקרות. זה לא סתם.. השתלטו על ש"ס חזק חזק.. כמה קנאה יש לאותם אלו במרן שליט"א ובמרן זצ"ל. 'יוסף' בגימטריא 'קנאה' בתקווה שכל הדברים הללו יופרכו ונראה את כל גדולי ישראל יחדיו בראשות מרן שליט"א באחדות. ואוי למי שיהין לפגוע במרן! כל מי שנלחם במרן לא נשאר ממנו כלום ולא ישאר ממנו כלום. זה לא סתם 'עיתון הדרך' זה לא סתם 'אי הזמנה של מרן' זה כבר מרגע לרגע מתעצם. לא להזמין את גדול הדור לעצרת על מרן חכם שלום. בושה! יגידו תודה אותם 'רשעים' שהכניסו את רבניהם למועצת ועתה אהה מטילים וטו על כניסת מרן למועצת. וכי הרב מחפוד היה נכנס למועצת לולא ידיעתו שזה בדרך ובהנהגת מרן שליט"א? וכי הרב יהודה כהן שהשתדל ללכת בדרך מרן זצ"ל היה נכנס לולא דרישת מרן שליט"א. מה זה הניסיון לשווק רבנים שלחמו במרן לעומת גדולי דורנו בהם הגאון הגדול הרב אלבז שתמיד הלך עם מרן באש ובמים, מה זה הדחיקה שלו לצד.. אין לנו בעיה שהרב סלים (אם אכן כיום חזר בו ומוקיר את מרן) יהיה במועצת. אבל אותם עשקני הציבור ממקורביו שמנסים להכתירו על כל העדה לא תעלה מזימתם בידם. וצריך לקצוץ להם את הכנפיים מהר. לפני שיהיה 'פלג' חדש בציבור. די לשאננות למען כבוד מרן לא נחשה! לא יעזור לאף אחד רוב ככל הציבור יודע מי מנהיגיו. יש מאות רבנים, דיינים ובראשם גדולי ישראל שהולכים בדרך מרן זצ"ל וממשיך דרכו מרן שליט"א. לא אלמן ישראל. יש לנו את מרן הגר"מ צדקה, מורינו הגר"ר אלבז, מורינו הגרב"צ מוצפי, מורינו הגר"ש מחפוד, מורינו הגר"י כהן, מורינו הגר"מ מאיה, ועוד עשרות ראשי אלפי ישראל המה. לאורו של מרן נלך עד ביאת משיח צדקנו בב"א.

זה נחמד לדמיין, אבל המציאות היא שדווקא אם ימונה מי שימונה לנשיא על העדה - אז שס תתפרק.
כל מי שרואה את הדור וקורא את ההיסטוריה ועקב אחרי המצב מאז פטירת מרן, מבין שהציבור הספרדי הפך לקהילות קהילות קטנות ועל כולם כמה מגזרים חרדים-ספרדים. אם זה תלמידי מרן שליט"א, אם זה תלמידי הרב סאלים, אם זה תלמידי הרב מאזוז, אם זה תלמידי הרב רצאבי, אם זה וכו וכו וכו. נגמרו ימי הנהגת מרן שתחת אדרתו הסתופפו (כמעט) כל הספרדים.
המציאות היא שאם תמנה נשיא, יהיה מי שיהיה, אזי תמיד יהיו מי שיעשו ויברח.
תמנה את הרב סלים - אנחנו נחשוב פעמיים לפני הבחירות
תמנה את מרן - המשוכנזים וכסא רחמים יחשבו פעמיים לפני הבחירות
אין מה לעשות.
הפתרון היחיד זה או שאין נשיא או שיש כמה נשיאים. נקודה.

זה לא סותר ששס חייבת להתחיל לכבד את מרן ושזה בושה מה שקורא היום, אבל נשיא רשמי לא ילך.

יש מצב שזו דעה לא פופולארית, אבל כל מי שיצא רגע מהבועה ויחשוב תכלס אמת - יודה בזה
כנראה כבודו מתגורר בירושלים או בבני ברק אך כבודו לא ישכח שתלמידי הגר''מ מזוז או הגר''א סאלים זה מנדט מקסימום שני מנדטים רוב הציבור המסורתי הדתי והחרדי שנמצאים בפרפריה זה ציבור שנאמן לפסקי הילקוט יוסף פוק חזי אין היום בית הכנסת אחד ספרדי שמכבד את עצמו בלי ספרי מרן הראש''ל שליט''א וזה מלבד הציבור החרדי הגדול שיש גם גם בירושלים וגם בבני ברק שנאמן לפסקי מרן שליט''א
איך אמרת ''לצאת מהבועה '' יצאתי וזה מה שאני רואה.........

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון