יישר כח ל"תורת אמת" כעת יש לי את התוכנה הזו. תזכה למצוות !! [אגב, ירד בקלות עובד מצויין]
ד דוד א Well-known member 4 Nov 2023 #41 יישר כח ל"תורת אמת" כעת יש לי את התוכנה הזו. תזכה למצוות !! [אגב, ירד בקלות עובד מצויין]
Z zasher New member 16 מאי (5) 2024 #42 שלום, יש לי בעיה בהתקנת התוכנה. אני מקבל שגיאה “Cannot find file:///D://ToratEmetUserData/Temp/his_temp_1_0.htm make sure the path or internet address is correct.” מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיהתודה
שלום, יש לי בעיה בהתקנת התוכנה. אני מקבל שגיאה “Cannot find file:///D://ToratEmetUserData/Temp/his_temp_1_0.htm make sure the path or internet address is correct.” מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיהתודה
צ צבי תפארת Member 16 מאי (5) 2024 #43 תורת אמת אמר: כן, כמובן, אבל לא זה עיקר המטרה של התוכנה. זה נספח נוסף, אבל באמת אתה צודק. יש כאלו שאולי ירצו דווקא את הקונטרסים וכד' שהבאנו שם. לחץ כדי להרחיב... באתר היברובוקס אפשר להוריד הרבה טקסט מוקלד של נו''כ הרמב''ם,וכן של הש''ס נכנסים דרך הסייר ,כיוון שזו תוכנה חינמית נראה שאין הגבלה להפיץ ,כיוון שהם אוסרים רק שמוש מסחרי.
תורת אמת אמר: כן, כמובן, אבל לא זה עיקר המטרה של התוכנה. זה נספח נוסף, אבל באמת אתה צודק. יש כאלו שאולי ירצו דווקא את הקונטרסים וכד' שהבאנו שם. לחץ כדי להרחיב... באתר היברובוקס אפשר להוריד הרבה טקסט מוקלד של נו''כ הרמב''ם,וכן של הש''ס נכנסים דרך הסייר ,כיוון שזו תוכנה חינמית נראה שאין הגבלה להפיץ ,כיוון שהם אוסרים רק שמוש מסחרי.