י יהודה הכהן Member 15 אוגוסט (8) 2025 #221 איתן דניאל אמר: כמובן אני לא מדבר על דיינות לחץ כדי להרחיב... אני דיברתי על דיינות למה זה שונה?
א איתן דניאל New member 15 אוגוסט (8) 2025 #222 יהודה הכהן אמר: אני דיברתי על דיינות למה זה שונה? לחץ כדי להרחיב... כי אלו לא אותם מבחנים, לא אותם בודקים, פרוצדורה אחרת לחלוטין.
יהודה הכהן אמר: אני דיברתי על דיינות למה זה שונה? לחץ כדי להרחיב... כי אלו לא אותם מבחנים, לא אותם בודקים, פרוצדורה אחרת לחלוטין.
י יהודה הכהן Member 15 אוגוסט (8) 2025 #223 איתן דניאל אמר: כי אלו לא אותם מבחנים, לא אותם בודקים, פרוצדורה אחרת לחלוטין. לחץ כדי להרחיב... מה הצפי של תוצאות מבחני הדיינות? (הם גם באיחור גדול, במבחנים קודמים קיבלתי תוצאות יותר מהר) משפטי הלוי אמר: רפורמה במבחני דיינות רפורמה במבחני הדיינות: הציונים יתפרסמו כבר השבוע - כל רגע מועצת הרבנות הראשית אישרה מהלך יוצא דופן - מעל 400 נבחנים יקבלו את ציוניהם לאחר עיכוב ממושך. מלכיאלי: "מברך את הנבחנים הרבים". מנכ"ל הרבנות: "מדובר בצעד ראשון ברפורמה רחבה" www.kore.co.il לחץ כדי להרחיב... הרפורמה הזו היא גם למבחני הדיינות?
איתן דניאל אמר: כי אלו לא אותם מבחנים, לא אותם בודקים, פרוצדורה אחרת לחלוטין. לחץ כדי להרחיב... מה הצפי של תוצאות מבחני הדיינות? (הם גם באיחור גדול, במבחנים קודמים קיבלתי תוצאות יותר מהר) משפטי הלוי אמר: רפורמה במבחני דיינות רפורמה במבחני הדיינות: הציונים יתפרסמו כבר השבוע - כל רגע מועצת הרבנות הראשית אישרה מהלך יוצא דופן - מעל 400 נבחנים יקבלו את ציוניהם לאחר עיכוב ממושך. מלכיאלי: "מברך את הנבחנים הרבים". מנכ"ל הרבנות: "מדובר בצעד ראשון ברפורמה רחבה" www.kore.co.il לחץ כדי להרחיב... הרפורמה הזו היא גם למבחני הדיינות?
י יעקב מאיר New member 17 אוגוסט (8) 2025 #224 1234@ אמר: שלום רב לצערי אחד הלומדים אצלי בכולל קיבל 37 בוחן אחד נתן 49 והשני 26 עברתי על התשובות שלו לעומת מי שעבר ב 68 ולדעתי זה אמור להיות הפוך לחץ כדי להרחיב... צריך לבדוק בגיליון הציונים בעבר קיבלתי ציון נמוך כיון שאחד הבודקים בדק רק 8 תשובות מתוך 10 לא יכולתי לערער כי עברתי גם כך מעל 60
1234@ אמר: שלום רב לצערי אחד הלומדים אצלי בכולל קיבל 37 בוחן אחד נתן 49 והשני 26 עברתי על התשובות שלו לעומת מי שעבר ב 68 ולדעתי זה אמור להיות הפוך לחץ כדי להרחיב... צריך לבדוק בגיליון הציונים בעבר קיבלתי ציון נמוך כיון שאחד הבודקים בדק רק 8 תשובות מתוך 10 לא יכולתי לערער כי עברתי גם כך מעל 60
1 1234@ New member 17 אוגוסט (8) 2025 #226 יעקב מאיר אמר: צריך לבדוק בגיליון הציונים בעבר קיבלתי ציון נמוך כיון שאחד הבודקים בדק רק 8 תשובות מתוך 10 לא יכולתי לערער כי עברתי גם כך מעל 60 לחץ כדי להרחיב... ההבדל בין בוחן לבוחן בכל שאלה ממוצע מעל 3 נקודות
יעקב מאיר אמר: צריך לבדוק בגיליון הציונים בעבר קיבלתי ציון נמוך כיון שאחד הבודקים בדק רק 8 תשובות מתוך 10 לא יכולתי לערער כי עברתי גם כך מעל 60 לחץ כדי להרחיב... ההבדל בין בוחן לבוחן בכל שאלה ממוצע מעל 3 נקודות
י יהודה הכהן Member 17 אוגוסט (8) 2025 #227 יעקב מאיר אמר: בעבר קיבלתי ציון נמוך כיון שאחד הבודקים בדק רק 8 תשובות מתוך 10 לחץ כדי להרחיב... גם לי היה מבחן שבודק אחד לא ראה 3 שאלות ופניתי לרבנות ואמרו לי שיש אפשרות רק להגיש ערעור
יעקב מאיר אמר: בעבר קיבלתי ציון נמוך כיון שאחד הבודקים בדק רק 8 תשובות מתוך 10 לחץ כדי להרחיב... גם לי היה מבחן שבודק אחד לא ראה 3 שאלות ופניתי לרבנות ואמרו לי שיש אפשרות רק להגיש ערעור