בגלל בגץ ?כרגע אין צפי, יש להתעדכן באתר הרבנות.
בגלל בגץ ?כרגע אין צפי, יש להתעדכן באתר הרבנות.
אתה יודע להרגיע שוודאי יהיה אן שייתכן ויבוטל?כרגע אין צפי, יש להתעדכן באתר הרבנות.
אמור להיות דיון נוסף בבגצ, ואז נחשב צעדנו, כולל פתרונות שכבר על השולחן.אתה יודע להרגיע שוודאי יהיה אן שייתכן ויבוטל?
אינני מכיר את כבודו, אך יכול להיות שחשבת שאתה יודע טוב ובסוף היו טעויות... כלומר זה יכול לקרותהגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
אני נבחנתי על איסור והיתר, אצלי יש פער של 7 נק' בין אחד לשני. יש שאלה אחת שלא ברור לי למה שניהם לא הביאו לי עליה נקודות כמו שצריך, חוץ מזה הכל בסדר. ייתכן ואולי החסרתי משהו ואיני יודע, לא בדקתי לעומק. לגביך - עברת בהצלחה, אז מה נפקא מינה מה הציון?הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
סליחה על ההפרעה אבל ממש אשמח שתענה. אני אמור להיבחן בחשון הקרוב היית ממליץ להתחיל ללמוד נושא ארוך כי לא יהיה מועד חשון או לדעתך להמשיך כרגיל זה מאוד משמעותי לי ולכולל שאני לומד בואמור להיות דיון נוסף בבגצ, ואז נחשב צעדנו, כולל פתרונות שכבר על השולחן.
למיטב ידיעתי אפשר לערער עד 30 יום לאחר קבלת התוצאות (ככה זה היה בעבר כשערערתי בשנת תשעט)כיצד מגישים ערעור. האם יש מישהו מומחה שאפשר להתייעץ איתו בתשלום?
שלום רבתודה רבה
האם יש מישהו שמוכן בתשלום לעבור על התשובות ולהכין ערעור.