ו ואזכה לחדש Active member 8 ספטמבר (9) 2024 #1 מישהו יכול לסדר לי את הענין אחת ולתמיד, וכי חסר אנשים ידענים ולמדנים שאינם הוגים בתורה יומם ולילה והם מוערכים מאוד בציבור,
מישהו יכול לסדר לי את הענין אחת ולתמיד, וכי חסר אנשים ידענים ולמדנים שאינם הוגים בתורה יומם ולילה והם מוערכים מאוד בציבור,
ו ואזכה לחדש Active member 29 אוקטובר 2024 #2 ואזכה לחדש אמר: מישהו יכול לסדר לי את הענין אחת ולתמיד, וכי חסר אנשים ידענים ולמדנים שאינם הוגים בתורה יומם ולילה והם מוערכים מאוד בציבור, לחץ כדי להרחיב...
ואזכה לחדש אמר: מישהו יכול לסדר לי את הענין אחת ולתמיד, וכי חסר אנשים ידענים ולמדנים שאינם הוגים בתורה יומם ולילה והם מוערכים מאוד בציבור, לחץ כדי להרחיב...
בן עלייה Active member 29 אוקטובר 2024 #4 ואזכה לחדש אמר: מישהו יכול לסדר לי את הענין אחת ולתמיד, וכי חסר אנשים ידענים ולמדנים שאינם הוגים בתורה יומם ולילה והם מוערכים מאוד בציבור, לחץ כדי להרחיב... כמדומה, גדולה זה לא מוערכים בציבור אלא עשירות. (??) ואדרבה מה השאלה מצינו שיש תורה וגדולה במקום אחד, ומצינו שלא, מה הבעיה?
ואזכה לחדש אמר: מישהו יכול לסדר לי את הענין אחת ולתמיד, וכי חסר אנשים ידענים ולמדנים שאינם הוגים בתורה יומם ולילה והם מוערכים מאוד בציבור, לחץ כדי להרחיב... כמדומה, גדולה זה לא מוערכים בציבור אלא עשירות. (??) ואדרבה מה השאלה מצינו שיש תורה וגדולה במקום אחד, ומצינו שלא, מה הבעיה?