בגדי מלכים
Active member
נשמח לראות תמונות לדוגמא
התחלתי להעלות תמונות וזה מאד כבד ואיטי...
מי שמעוניין ניתן לראות תמונות כאן בקישור.
מקווה שעזרתי למישהו.
נשמח לראות תמונות לדוגמא
ואוו מהמם!התחלתי להעלות תמונות וזה מאד כבד ואיטי...
מי שמעוניין ניתן לראות תמונות כאן בקישור.
מקווה שעזרתי למישהו.
תודה.ואוו מהמם!
דרך אגב למה אין כתפיות לגלימה?
כמו כן האם החוטים הם מזהב אמיתי?
אינני יודע על איזו מהם אתה מתכון, יש לי כמה סוגים רק מהדוגמא הזאת, מסתבר שאחד רחב יותר ואחד צר יותר.@בגדי מלכים
בגלימה כדוגמת מרן הדוגמא של חוטי הזהב נראית צרה יחסית למקורית. נכון?
מלבד הראשלי"ם יש רבנים רבים שלובשים גלימות רקומות, יש רבני קהילות בחו"ל, ונגידים שרוכשים כאלו לאירועים וחגיגות, פנו אלי ישיבות שמעוניינות להפתיע תורם שזה מדבר אליו... וכמובן רבים רבים שמחוברים למרן זי"ע ויש בידם את היכולת.@בגדי מלכים, למי בעצם הבגדים האלו מיודעים?
אם זה לא מיועד לתחפושות וכד', אז יש כיום רק 2 אנשים בישראל שלובשים גלימות כאלו, לא?
א"כ, מי אמור לקנות את זה?
אולי למכור גלימה בלי מצנפת... (ויקחו מצנפת של תחפושת)הבעיה היא לא בגלימה, אלא במצנפת, א"א להגיע לתוצאה מינימאלית בפחות מ1,000 ש"ח, ולכן לעת עתה, אני לא מתעסק בזה.
או להזמין מסין....אולי למכור גלימה בלי מצנפת... (ויקחו מצנפת של תחפושת)
מאיפה בדיוק??או להזמין מסין....
כמה המחיר שהם דורשים?אין תחפושת של מרן למבוגר במחיר שפוי יותר?
אין תחפושת של מרן למבוגר במחיר שפוי יותר?
אני אעשה סדר לתועלת המתעניינים הרבים.כמה המחיר שהם דורשים?
300 שקל השערה חד פעמית... זה לנו לפחות לא שפוי. אבל כמו שאתה אומר זה מקורי. אבל מקורי צריך למכור לראשון לציון. וכרגע יש רק 2. העסק שווה החזקה בשביל זה? או שבאמת יש הרבה ששוכרים במחירים כאלה?אני אעשה סדר לתועלת המתעניינים הרבים.
כפי שכבר כתבתי בעבר, אין מכירת תחפושות!
אני מוכר גלימות מקוריות, ומצנפות מקוריות בלבד. המחיר בהתאם.
(להבדיל, כמו לחפש שרשרת גולדפילד בחנות זהב "במחיר שפוי")
ואגב, לכל המחפשים די בכל אתר ואתר, אחסוך לכם, ידידיי.
חיפשתי בעצמי רבות, בארץ ובחו"ל, ואין מכירת תחפושות ברמה גבוהה.
פתחתי באתר שלי פיילוט ניסיוני של השכרה לימי הפורים תשפ"ד
מי שעומד מאחורי זה הוא ידידי הרב @לבוש מלכות שליט"א
מקורי צריך למכור לראשון לציון. וכרגע יש רק 2. העסק שווה החזקה בשביל זה? או שבאמת יש הרבה ששוכרים במחירים כאלה?
מלבד הראשלי"ם יש רבנים רבים שלובשים גלימות רקומות, יש רבני קהילות בחו"ל, ונגידים שרוכשים כאלו לאירועים וחגיגות, פנו אלי ישיבות שמעוניינות להפתיע תורם שזה מדבר אליו... וכמובן רבים רבים שמחוברים למרן זי"ע ויש בידם את היכולת.
אני מכיר מישהו שהיה שוכר תחפושות לפורים במחיר של כמה מאות שקלים.300 שקל השערה חד פעמית... זה לנו לפחות לא שפוי.
תודה על ההתעניינות, אשתדל לענות ככל שאוכל.
לכל השואלים בעניין המחיר, ככל שזה אקטואלי ניתן לפנות אלי ולקבל פרטים.
אינני יודע על איזו מהם אתה מתכון, יש לי כמה סוגים רק מהדוגמא הזאת, מסתבר שאחד רחב יותר ואחד צר יותר.
זה הדוגמא הכי צרה שיש לי.