ש שיויתי New member יום שני בשעה 16:43 #1 אני מחפש תמונה יפה של מרן זיע"א ללא גלימה אלא עם פראק ללא פוזה מסוימת אלא מביט ישירות תודה רבה
אושרי רביב Well-known member יום שלישי בשעה 00:11 #3 שיויתי אמר: אני מחפש תמונה יפה של מרן זיע"א ללא גלימה אלא עם פראק ללא פוזה מסוימת אלא מביט ישירות תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש תמונה באביר הרועים ח"א עמ' 28 על מדרגות בית הדין.
שיויתי אמר: אני מחפש תמונה יפה של מרן זיע"א ללא גלימה אלא עם פראק ללא פוזה מסוימת אלא מביט ישירות תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש תמונה באביר הרועים ח"א עמ' 28 על מדרגות בית הדין.
ש שיויתי New member יום שלישי בשעה 15:18 #6 גלעד יצחקוב אמר: הצג קובץ מצורף 39977 לחץ כדי להרחיב... יישר כח עצום כזו בדיוק חיפשתי יש לך אולי באיכות גבוהה יותר
גלעד יצחקוב אמר: הצג קובץ מצורף 39977 לחץ כדי להרחיב... יישר כח עצום כזו בדיוק חיפשתי יש לך אולי באיכות גבוהה יותר
גלעד יצחקוב Well-known member יום רביעי בשעה 22:44 #7 שיויתי אמר: יישר כח עצום כזו בדיוק חיפשתי יש לך אולי באיכות גבוהה יותר לחץ כדי להרחיב... כרגע זה מה שיש לי
שיויתי אמר: יישר כח עצום כזו בדיוק חיפשתי יש לך אולי באיכות גבוהה יותר לחץ כדי להרחיב... כרגע זה מה שיש לי
ש שיויתי New member יום חמישי בשעה 01:30 #10 גלעד יצחקוב אמר: כרגע זה מה שיש לי לחץ כדי להרחיב... אולי תפנה אותי למקור שממנו בצעת את הצילום מסך הזה
גלעד יצחקוב אמר: כרגע זה מה שיש לי לחץ כדי להרחיב... אולי תפנה אותי למקור שממנו בצעת את הצילום מסך הזה
ל להחזיר עטרה New member יום חמישי בשעה 10:29 #11 גלעד יצחקוב אמר: הצג קובץ מצורף 39977 לחץ כדי להרחיב... בתמונה זו צורת עמידתו וכו', מזכירה מאד מאד את בנו חכם יעקב זי"ע.
גלעד יצחקוב אמר: הצג קובץ מצורף 39977 לחץ כדי להרחיב... בתמונה זו צורת עמידתו וכו', מזכירה מאד מאד את בנו חכם יעקב זי"ע.
גלעד יצחקוב Well-known member יום חמישי בשעה 17:22 #12 שיויתי אמר: אולי תפנה אותי למקור שממנו בצעת את הצילום מסך הזה לחץ כדי להרחיב... לא זוכר מאיפה היה לי במחשב
שיויתי אמר: אולי תפנה אותי למקור שממנו בצעת את הצילום מסך הזה לחץ כדי להרחיב... לא זוכר מאיפה היה לי במחשב