האם יש למישהו את תמונת המקור של זה
ח חכם Active member 15 Nov 2024 #1 האם יש למישהו את תמונת המקור של זה קבצים מצורפים IMG_20241110_101118_982.jpg 4.5 MB · צפיות: 21
יצחק משען Well-known member 16 Nov 2024 #2 יש עוד הרבה תמונות בהזדמנויות נוספות, אבל גם לשחרר את זה לא עלה לי בקלות ומומלץ להאזין היטב לשיעור של הערב מוצש"ק וירא תשפה
יש עוד הרבה תמונות בהזדמנויות נוספות, אבל גם לשחרר את זה לא עלה לי בקלות ומומלץ להאזין היטב לשיעור של הערב מוצש"ק וירא תשפה
פותח הדיון פותח הדיון ח חכם Active member 17 Nov 2024 #3 יצחק משען אמר: הצג קובץ מצורף 28011יש עוד הרבה תמונות בהזדמנויות נוספות, אבל גם לשחרר את זה לא עלה לי בקלות ומומלץ להאזין היטב לשיעור של הערב מוצש"ק וירא תשפה לחץ כדי להרחיב... ואו עזרת לי המון! אם יש עוד תמונות בפרט מאותו מעמד יעזור לי
יצחק משען אמר: הצג קובץ מצורף 28011יש עוד הרבה תמונות בהזדמנויות נוספות, אבל גם לשחרר את זה לא עלה לי בקלות ומומלץ להאזין היטב לשיעור של הערב מוצש"ק וירא תשפה לחץ כדי להרחיב... ואו עזרת לי המון! אם יש עוד תמונות בפרט מאותו מעמד יעזור לי
פותח הדיון פותח הדיון ח חכם Active member 17 Nov 2024 #4 אני רואה של@amit26 יש תמונה מאותו מעמד, זה נראה חתונה של מישהו, יש גם תמונה מפורסמת של הרב יעקב יוסף שם
אני רואה של@amit26 יש תמונה מאותו מעמד, זה נראה חתונה של מישהו, יש גם תמונה מפורסמת של הרב יעקב יוסף שם
עט סופר Active member 18 Nov 2024 #5 זה היה בחתונה של הבן של הרב יעקב יוסף זצוק"ל. יש גם הסרטה מאותו מעמד.
י יעקב הבבלי Active member 19 Nov 2024 #7 עט סופר אמר: זה היה בחתונה של הבן של הרב יעקב יוסף זצוק"ל. יש גם הסרטה מאותו מעמד. לחץ כדי להרחיב... זה היה בבר מצווה לר' אברהם יוסף בנו של ח"ר יעקב יוסף ולצד חכם עובדיה היה החתן הי"ו ולצד החתן היה הגר"א טופיק ראש ישיבת באר יהודה הנשוי לרבנית תח"י שהיא בת ר' נעים עובדיה אחיו של ח"ר עובדיה יוסף ואם טעיתי עלי תלין
עט סופר אמר: זה היה בחתונה של הבן של הרב יעקב יוסף זצוק"ל. יש גם הסרטה מאותו מעמד. לחץ כדי להרחיב... זה היה בבר מצווה לר' אברהם יוסף בנו של ח"ר יעקב יוסף ולצד חכם עובדיה היה החתן הי"ו ולצד החתן היה הגר"א טופיק ראש ישיבת באר יהודה הנשוי לרבנית תח"י שהיא בת ר' נעים עובדיה אחיו של ח"ר עובדיה יוסף ואם טעיתי עלי תלין
פ פשוט Well-known member 19 Nov 2024 #9 צאלח מנצור אמר: יובל כהן לחץ כדי להרחיב... ידיו רב לו בייסוד שיעורי תורה בבתי הכנסת מוסאיוף וברוכוב ועוד. אשריו ואשרי חלקו מזכה הרבים.
צאלח מנצור אמר: יובל כהן לחץ כדי להרחיב... ידיו רב לו בייסוד שיעורי תורה בבתי הכנסת מוסאיוף וברוכוב ועוד. אשריו ואשרי חלקו מזכה הרבים.