מ מוישי ס"ט Well-known member 29 אוקטובר 2023 #2 שמעתי מפי מגידי אמת, שאם אתם עושים לייק לסרטון, היוטיוב מקדם את זה אוטומטית, = "דוחף" את זה לאנשים שבעבר התעניינו/מתעניינים בוידאו על מרן זצ"ל.
שמעתי מפי מגידי אמת, שאם אתם עושים לייק לסרטון, היוטיוב מקדם את זה אוטומטית, = "דוחף" את זה לאנשים שבעבר התעניינו/מתעניינים בוידאו על מרן זצ"ל.
ע עבדא דקודשא בריך הוא Active member 29 אוקטובר 2023 #3 יפה מאוד לשמו ולזכרו תאות נפש בכל פעם שאני מגיע לנידונים קשים שמרן לא דיבר עליהם, הצער והגעגוע קונים שביתה בלבי
יפה מאוד לשמו ולזכרו תאות נפש בכל פעם שאני מגיע לנידונים קשים שמרן לא דיבר עליהם, הצער והגעגוע קונים שביתה בלבי
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 29 אוקטובר 2023 #5 יהודה מ. אמר: מה הקשר לכתוב באנגלית? לחץ כדי להרחיב... זה לא אנגלית. זה נראה לי ספרדית. כנראה בגלל שיש כיתוב עם תרגום לספרדית.
יהודה מ. אמר: מה הקשר לכתוב באנגלית? לחץ כדי להרחיב... זה לא אנגלית. זה נראה לי ספרדית. כנראה בגלל שיש כיתוב עם תרגום לספרדית.
N nati Well-known member 29 אוקטובר 2023 #6 מוישי סט אמר: שמעתי מפי מגידי אמת, שאם אתם עושים לייק לסרטון, היוטיוב מקדם את זה אוטומטית, = "דוחף" את זה לאנשים שבעבר התעניינו/מתעניינים בוידאו על מרן זצ"ל. לחץ כדי להרחיב... כמדומני שבשביל זה צריך לעשות לייק לסרטון ביוטיוב ולא כאן באתר
מוישי סט אמר: שמעתי מפי מגידי אמת, שאם אתם עושים לייק לסרטון, היוטיוב מקדם את זה אוטומטית, = "דוחף" את זה לאנשים שבעבר התעניינו/מתעניינים בוידאו על מרן זצ"ל. לחץ כדי להרחיב... כמדומני שבשביל זה צריך לעשות לייק לסרטון ביוטיוב ולא כאן באתר
מ מוישי ס"ט Well-known member 30 אוקטובר 2023 #7 nati אמר: כמדומני שבשביל זה צריך לעשות לייק לסרטון ביוטיוב ולא כאן באתר לחץ כדי להרחיב... אכן.