• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

פעילות אחרונה

• מאנ"ש
    מאנ"ש הגיב לפוסט זכירת יציאת מצריםזכירת יציאת מצרים בשרשור מעצרי בני הישיבות עם {react}.
    וכי אתה גדול שיכול להטיף לזקני הדור יש להם גדולים שלאורם הם הולכים והכל בסדר אף גדול לא חייב הסברים לאף אחד ומי שבאמת יודע שיש כאלה שכל...
  • ק
    אין תוכנה למחשב אופליין?
  • ק
    קורסיה הגיב לפוסט נ'שנ'ש בשרשור שתיית קצף עם {react}.
    אין לי בעיה לשלוח אך אני יודע שמרן שליטא מקפיד שלא להפיץ מכתביו מבלי עיון קודם בתשובה שכתב לכן אני ישלח ואם הרב אוזן או מישהו מהבקרה...
  • ק
    קורסיה הגיב לפוסט ינון חוריינון חורי בשרשור שתיית קצף עם {react}.
    מאמר של הרב חיים פנירי בירחון האוצר צו וע"ע שם באורך
  • מנהיג הדור
    אבל בהלכה ברורה כותב מפורש שמי ששומר ר"ת צריך לעשות תוספת ולא מצוין סיבה או מקור ושלחתי לשאול בע"פ למרן שליט"א ואמר שצריך לעשות תוספת...
  • מנהיג הדור
    וא"כ לפי ר"ת זמן ק"ש מתחיל מפלג המנחה ולא צריך להגיע לצאה"כ שלו ויש לדחות
  • מ
    מנשה הגיב לפוסט תבורך מפי עליוןתבורך מפי עליון בשרשור זמני יוסף - לוח זמנים ע"פ הגר"ע יוסף זצ"ל עם {react}.
    לוח זמנים מדויק ע"פ המיקום - ע"פ פסקי מרן רבנו עובדיה יוסף זיע"א מצרף כאן צילום מסך כתובת האתר נמצא כאן יש גם אפליקציה כאן לא ראיתי...
  • ח
    יש מי שיודע מה קורה עם פסיקת הבג"ץ לקיים מבחנים לנשים? איפה זה עומד ואם הכל נעצר כעת? במועד אב האחרון הראש"ל הרב דוד יוסף שליט"א נכנס...
  • זכירת יציאת מצרים
    וכי אתה גדול שיכול להטיף לזקני הדור יש להם גדולים שלאורם הם הולכים והכל בסדר אף גדול לא חייב הסברים לאף אחד ומי שבאמת יודע שיש כאלה שכל...
  • תבורך מפי עליון
    לוח זמנים מדויק ע"פ המיקום - ע"פ פסקי מרן רבנו עובדיה יוסף זיע"א מצרף כאן צילום מסך כתובת האתר נמצא כאן יש גם אפליקציה כאן לא ראיתי...
    • 1754894517013.png
    • 1754894554183.png
  • ג
    והוסיף ה'מגדלות מרקחים' בהערה: ועי' עוד מה שנתבאר בס"ד בדברי המדרש הללו לעיל בריש פרשת כי תשא.
  • ג
    והוסיף ה'מגדלות מרקחים' בהערה: ולכאורה יש לעיין אמאי פשיטא להו להראשונים דכל ג' ברכות מן התורה עוד קודם שנכנסו לארץ ונבנה ביהמ"ק, הא יש...
  • ג
    המשך: אמנם דעת התוס' ברכות טז. ד"ה וחותם, דמנין הברכות דאורייתא הוא, וכן דעת עוד ראשונים, ודלא כהמג"א הנ"ל בדעת רש"י. ולפי זה ליכא למימר...
  • ג
    מתוך ה'מגדלות מרקחים': ואכלת ושבעת וברכת את ה' אלקיך על הארץ הטובה אשר נתן לך (ח י) בגמ' ברכות מח: אמר רב נחמן משה תקן לישראל ברכת הזן...
  • י
    ישיבשע'ר הגיב לפוסט זכירת יציאת מצריםזכירת יציאת מצרים בשרשור מקומות הפתוחים בשבת כניסה אליהם עם {react}.
    אני לא יכנס לפאן ההלכתי אבל תחשוב שיש אחד שמכעיס את אבא שלך ואתה מסייע בעדו הגע עצמך בברכת התורה
חזור
חלק עליון