יוסף דהן Well-known member 7 יוני (6) 2024 #1 באחת ההזדמנויות שמרן היה בבני ברק שמעתי ממנו שליט''א שמותר לקנות תפלין ר''ת ממעשר כספים מישהו יודע אם גם כתב זאת איפה שהוא?
באחת ההזדמנויות שמרן היה בבני ברק שמעתי ממנו שליט''א שמותר לקנות תפלין ר''ת ממעשר כספים מישהו יודע אם גם כתב זאת איפה שהוא?
יוסף דהן Well-known member 7 יוני (6) 2024 #3 צמוד למרן אמר: זה כתוב בספר "שכל הישר". ע"ש היטב לחץ כדי להרחיב... יש'כ אציין שדעת הרב חיים רבי חיים שליט'א לאסור תפללין ר''ת ממעשר כך אמר לי בשיחה בטל' בבית הוראתו נערך לאחרונה: 7 יוני (6) 2024
צמוד למרן אמר: זה כתוב בספר "שכל הישר". ע"ש היטב לחץ כדי להרחיב... יש'כ אציין שדעת הרב חיים רבי חיים שליט'א לאסור תפללין ר''ת ממעשר כך אמר לי בשיחה בטל' בבית הוראתו
יוסף דהן Well-known member 7 יוני (6) 2024 #4 וכתב הראשון לציון שליט'א בתשובה שכל ה'נל הוא דוקא שלא התרגל לתת המעשר דוקא לצדקה אלא לעוד מצוות אך אחרת אינו רשאי לקנות בזה ר''ת
וכתב הראשון לציון שליט'א בתשובה שכל ה'נל הוא דוקא שלא התרגל לתת המעשר דוקא לצדקה אלא לעוד מצוות אך אחרת אינו רשאי לקנות בזה ר''ת
A abc123 Well-known member 7 יוני (6) 2024 #5 יוסף דהן אמר: יש'כ לחץ כדי להרחיב... הוא אמר במליצה. שכל הישר. זה לא שם של ספר. לפחות לא ספר יהודי
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 יוני (6) 2024 #6 יוסף דהן אמר: באחת ההזדמנויות שמרן היה בבני ברק שמעתי ממנו שליט''א שמותר לקנות תפלין ר''ת ממעשר כספים מישהו יודע אם גם כתב זאת איפה שהוא? לחץ כדי להרחיב... אולי תבין זאת ממש"כ כאן.
יוסף דהן אמר: באחת ההזדמנויות שמרן היה בבני ברק שמעתי ממנו שליט''א שמותר לקנות תפלין ר''ת ממעשר כספים מישהו יודע אם גם כתב זאת איפה שהוא? לחץ כדי להרחיב... אולי תבין זאת ממש"כ כאן.
א אברך מבני ברק Well-known member 7 יוני (6) 2024 #7 הזכיר את זה כמה פעמים בשיעוריו במוצ"ש ביזדים ונראה לי שכתב בילקוט יוסף ימי"נ
ס סופר אליהו Active member 7 יוני (6) 2024 #8 יעויין כאן בספרו של הגר"י אביטבול קבצים מצורפים - שערי יוסף ענינים שונים חלק א ברית מילה מרחשון תשפד.pdf - שערי יוסף ענינים שונים חלק א ברית מילה מרחשון תשפד.pdf 2.3 MB · צפיות: 6