מרן רבנו Well-known member 10 Jan 2025 #1 שאלו אותי חוזרים בתשובה, האם מרן נשיא המועצת שליט"א בקי בספרי הקבלה כמו זוהר (בעומקו) עץ חיים, רבנו האר"י מהרח"ו ועוד תמיד אומרים פה שמרן בקי בכל התורה כולה. האם הכוונה גם לקבלה??? נערך לאחרונה: 15 Jan 2025
שאלו אותי חוזרים בתשובה, האם מרן נשיא המועצת שליט"א בקי בספרי הקבלה כמו זוהר (בעומקו) עץ חיים, רבנו האר"י מהרח"ו ועוד תמיד אומרים פה שמרן בקי בכל התורה כולה. האם הכוונה גם לקבלה???
ע"ה ס"ט Well-known member 15 Jan 2025 #4 דוד יצחקי אמר: ברור שיודע הכל, רק לא מתעסק בזה בציבור. לחץ כדי להרחיב... מנין לך?
מרן רבנו Well-known member 15 Jan 2025 #5 דוד יצחקי אמר: חצוף. לחץ כדי להרחיב... הכוונה האם יש ידיעה ברורה יותר מסברא
ד דוד יצחקי Active member 15 Jan 2025 #6 מרן רבנו אמר: הכוונה האם יש ידיעה ברורה יותר מסברא לחץ כדי להרחיב... סברא דאוריתא.
מרן רבנו Well-known member 15 Jan 2025 #7 דוד יצחקי אמר: סברא דאוריתא. לחץ כדי להרחיב... לא לזה הכוונה
ג גדי Active member 15 Jan 2025 #9 דוד יצחקי אמר: חצוף. לחץ כדי להרחיב... למה חצוף ?? אתה לא מגזים הוא שאל שאלה תענה נורמלי גם אם לא בקי בקבלה בעיון זה לא מוריד כלום מגדולתו בתורה
דוד יצחקי אמר: חצוף. לחץ כדי להרחיב... למה חצוף ?? אתה לא מגזים הוא שאל שאלה תענה נורמלי גם אם לא בקי בקבלה בעיון זה לא מוריד כלום מגדולתו בתורה
פ פשוט Well-known member 15 Jan 2025 #12 גדי אמר: גם אם לא בקי בקבלה בעיון זה לא מוריד כלום מגדולתו בתורה לחץ כדי להרחיב... לא נכנס לעצם הדיון ואין לי שום מושג בענין. אבל קבלה היא חלק נכבד וחשוב בתורה.
גדי אמר: גם אם לא בקי בקבלה בעיון זה לא מוריד כלום מגדולתו בתורה לחץ כדי להרחיב... לא נכנס לעצם הדיון ואין לי שום מושג בענין. אבל קבלה היא חלק נכבד וחשוב בתורה.
מרן רבנו Well-known member 15 Jan 2025 #13 פשוט אמר: לא נכנס לעצם הדיון ואין לי שום מושג בענין. אבל קבלה היא חלק נכבד וחשוב בתורה. לחץ כדי להרחיב... גדי אמר: למה חצוף ?? אתה לא מגזים הוא שאל שאלה תענה נורמלי גם אם לא בקי בקבלה בעיון זה לא מוריד כלום מגדולתו בתורה לחץ כדי להרחיב...
פשוט אמר: לא נכנס לעצם הדיון ואין לי שום מושג בענין. אבל קבלה היא חלק נכבד וחשוב בתורה. לחץ כדי להרחיב... גדי אמר: למה חצוף ?? אתה לא מגזים הוא שאל שאלה תענה נורמלי גם אם לא בקי בקבלה בעיון זה לא מוריד כלום מגדולתו בתורה לחץ כדי להרחיב...
מרן רבנו Well-known member 15 Jan 2025 #14 פעם משהו שמע את מרן שליט"א אומר דבר מה מדברי המהרח"ו וכדו'?