😂משנכנס אדר מרבין בשמחה:ROFLMAO:
ע עופר אליהו דמגיאן Active member 3 Mar 2025 #2 יוסף דוד אמר: משנכנס אדר מרבין בשמחה הצג קובץ מצורף 31236 לחץ כדי להרחיב... אם אלבש בפראק בפורים- אוכל להשתכר עמו?
יוסף דוד אמר: משנכנס אדר מרבין בשמחה הצג קובץ מצורף 31236 לחץ כדי להרחיב... אם אלבש בפראק בפורים- אוכל להשתכר עמו?
ל לשמור ולעשות Well-known member 3 Mar 2025 #3 עופר אליהו דמגיאן אמר: אם אלבש בפראק בפורים- אוכל להשתכר עמו? לחץ כדי להרחיב... בשיעור האחרון פסק מרן שליט"א שזה חילול ה' להשתכר עם פראק... לא שמעת?
עופר אליהו דמגיאן אמר: אם אלבש בפראק בפורים- אוכל להשתכר עמו? לחץ כדי להרחיב... בשיעור האחרון פסק מרן שליט"א שזה חילול ה' להשתכר עם פראק... לא שמעת?
ע עופר אליהו דמגיאן Active member 3 Mar 2025 #4 לשמור ולעשות אמר: בשיעור האחרון פסק מרן שליט"א שזה חילול ה' להשתכר עם פראק... לא שמעת? לחץ כדי להרחיב... דולג מקיצור ההלכות!
לשמור ולעשות אמר: בשיעור האחרון פסק מרן שליט"א שזה חילול ה' להשתכר עם פראק... לא שמעת? לחץ כדי להרחיב... דולג מקיצור ההלכות!
לומדישער קנאקאר Member 3 Mar 2025 #5 לשמור ולעשות אמר: בשיעור האחרון פסק מרן שליט"א שזה חילול ה' להשתכר עם פראק... לא שמעת? לחץ כדי להרחיב... לכאו' ל"ש בזה דינים ברורים, אלא כל חד וחד לפי עניינו, והן הן כוונת מרן.
לשמור ולעשות אמר: בשיעור האחרון פסק מרן שליט"א שזה חילול ה' להשתכר עם פראק... לא שמעת? לחץ כדי להרחיב... לכאו' ל"ש בזה דינים ברורים, אלא כל חד וחד לפי עניינו, והן הן כוונת מרן.
A abc123 Well-known member 3 Mar 2025 #6 יוסף דוד אמר: משנכנס אדר מרבין בשמחה הצג קובץ מצורף 31236 לחץ כדי להרחיב... לא רואים כמעט כלום
זעיר אנפין Active member 4 Mar 2025 #7 יוסף דוד אמר: משנכנס אדר מרבין בשמחה הצג קובץ מצורף 31236 לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד! רק בקשה אחת לי אליך: מנין הגיע זה לידך? יען כי בס”ד אני חברתיו לפני כמה שנים..
יוסף דוד אמר: משנכנס אדר מרבין בשמחה הצג קובץ מצורף 31236 לחץ כדי להרחיב... יפה מאוד! רק בקשה אחת לי אליך: מנין הגיע זה לידך? יען כי בס”ד אני חברתיו לפני כמה שנים..
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דוד Well-known member 4 Mar 2025 #8 זעיר אנפין אמר: יפה מאוד! רק בקשה אחת לי אליך: מנין הגיע זה לידך? יען כי בס”ד אני חברתיו לפני כמה שנים.. לחץ כדי להרחיב... חזק ואמץ. קיבלתי לידי, ואמרתי אפרסם הדבר למען ישמחון עם ישראל. אבל אם כדבריך הזכויות שלך! נערך לאחרונה: 4 Mar 2025
זעיר אנפין אמר: יפה מאוד! רק בקשה אחת לי אליך: מנין הגיע זה לידך? יען כי בס”ד אני חברתיו לפני כמה שנים.. לחץ כדי להרחיב... חזק ואמץ. קיבלתי לידי, ואמרתי אפרסם הדבר למען ישמחון עם ישראל. אבל אם כדבריך הזכויות שלך!
זעיר אנפין Active member 4 Mar 2025 #10 יוסף דוד אמר: חזק ואמץ. קיבלתי לידי, ואמרתי אפרסם הדבר למען ישמחון עם ישראל. אבל אם כדבריך הזכויות שלך! לחץ כדי להרחיב... אינני מחפש זכויות, רק סיקרן אותי לדעת כיצד התגלגל הדבר. ישר כח! נערך לאחרונה: 4 Mar 2025
יוסף דוד אמר: חזק ואמץ. קיבלתי לידי, ואמרתי אפרסם הדבר למען ישמחון עם ישראל. אבל אם כדבריך הזכויות שלך! לחץ כדי להרחיב... אינני מחפש זכויות, רק סיקרן אותי לדעת כיצד התגלגל הדבר. ישר כח!