• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מייל ללשכת מרן שליט"א

אני רואה שאתה לא מוותר...
לא הגבתי לך שם, אבל אני מעלה את התשובות שאני מקבל במקום המתאים. (כלומר, במקום שדנו באותו נושא).
ואולי כדאי לעשות אשכול מיוחד בענין כי לא תמיד זוכרים או עוקבים אחרי כל אשכול
בטח יש לך קונטרס תשובות............

שבוע טוב, מישהו יכול לומר מה המצב לגבי הלשכה של המשנה למלך והקבלת מכתבים במייל דלקמן ? הייתי רגיל לשלוח ללשכה ברבנות הראשית לישראל ויש לי מכתב דחוף למשנה למלך לשמוע את דעתו אליבא דמרן מלכא

שבוע טוב, מישהו יכול לומר מה המצב לגבי הלשכה של המשנה למלך והקבלת מכתבים במייל דלקמן ? הייתי רגיל לשלוח ללשכה ברבנות הראשית לישראל ויש לי מכתב דחוף למשנה למלך לשמוע את דעתו אליבא דמרן מלכא
מה השאלה?
יש לך את המייל, תשלח ותתפלל שתקבל תשובה כמה שיותר מהר

מה השאלה?
יש לך את המייל, תשלח ותתפלל שתקבל תשובה כמה שיותר מהר
כעיקרון השאלה הייתה אם זה בכלל מתפקד, וב''ה אני מבין שכן.
וגם איך התפקוד של הרב שם, האם כמו שאמרו פה שבלשכת הרב הראשי לישראל הוא היה מקדיש לזה יום בשבוע. או יותר או פחות מהנ''ל אני מבין שפחות
וגם מדברים שצריך להקדים הרבה תפילה. טוב תודה רבה מיציתי, העיקר שהכתובת נכונה, אגב ואחרון חביב יש גם טלפון ללשכה שאיפשר לברר כמו שהיה בהיותו בלשכה של הרב ?

חזור
חלק עליון