שהיה רב ראשי היה שם יום בשבוע. בלשכה של הרבנות הראשית?
A abc123 Well-known member מוצאי שבת בשעה 20:34 #61 מורשת מרן אמר: שהיה רב ראשי היה שם יום בשבוע. לחץ כדי להרחיב... בלשכה של הרבנות הראשית?
מורשת מרן Administrator חבר צוות מוצאי שבת בשעה 20:34 #62 abc123 אמר: בלשכה של הרבנות הראשית? לחץ כדי להרחיב... אכן...
A abc123 Well-known member מוצאי שבת בשעה 20:40 #63 מורשת מרן אמר: אכן... לחץ כדי להרחיב... ורק משם היה עונה על שאלות? או גם מהבית?
מורשת מרן Administrator חבר צוות מוצאי שבת בשעה 20:40 #64 abc123 אמר: ורק משם היה עונה על שאלות? או גם מהבית? לחץ כדי להרחיב... ודאי מהבית...
א אברך מבני ברק Well-known member מוצאי שבת בשעה 21:11 #65 בנימין לוריא אמר: כך נראה. את התשובות שקיבלתי מהמייל החדש לא קיבלתי בדואר. לחץ כדי להרחיב... כדאי מאד לשתף תשובות שנחכים.....
בנימין לוריא אמר: כך נראה. את התשובות שקיבלתי מהמייל החדש לא קיבלתי בדואר. לחץ כדי להרחיב... כדאי מאד לשתף תשובות שנחכים.....
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות מוצאי שבת בשעה 21:27 #66 אברך מבני ברק אמר: כדאי מאד לשתף תשובות שנחכים..... לחץ כדי להרחיב... אני רואה שאתה לא מוותר... לא הגבתי לך שם, אבל אני מעלה את התשובות שאני מקבל במקום המתאים. (כלומר, במקום שדנו באותו נושא).
אברך מבני ברק אמר: כדאי מאד לשתף תשובות שנחכים..... לחץ כדי להרחיב... אני רואה שאתה לא מוותר... לא הגבתי לך שם, אבל אני מעלה את התשובות שאני מקבל במקום המתאים. (כלומר, במקום שדנו באותו נושא).
א אברך מבני ברק Well-known member מוצאי שבת בשעה 21:29 #67 בנימין לוריא אמר: אני רואה שאתה לא מוותר... לא הגבתי לך שם, אבל אני מעלה את התשובות שאני מקבל במקום המתאים. (כלומר, במקום שדנו באותו נושא). לחץ כדי להרחיב... ואולי כדאי לעשות אשכול מיוחד בענין כי לא תמיד זוכרים או עוקבים אחרי כל אשכול בטח יש לך קונטרס תשובות............
בנימין לוריא אמר: אני רואה שאתה לא מוותר... לא הגבתי לך שם, אבל אני מעלה את התשובות שאני מקבל במקום המתאים. (כלומר, במקום שדנו באותו נושא). לחץ כדי להרחיב... ואולי כדאי לעשות אשכול מיוחד בענין כי לא תמיד זוכרים או עוקבים אחרי כל אשכול בטח יש לך קונטרס תשובות............