חייב חייב חייב להתפלל וקריטי להתפלל,אנחנו חשבנו ככה כי ששאלו אותך והביאו לגבי סכנת חיים אתה כתבת ... אז נבהלנו וחשבנו ככה....
צדיק אתה יכול להיות רגוע מצבו של הרב שליט"א ברוך ה' טוב, ובעז"ה יהיה עוד יותר טובגם על הרב קנייבסקי היה רבע שעה-חצי שעה להתפלל כמדומני לפני . . .
שיר למעלות אשא עיני אל ההרים וכו
צדיק אתה יכול להיות רגוע מצבו של הרב שליט"א ברוך ה' טוב, ובעז"ה יהיה עוד יותר טוב
בתור מה אתה מדבר? אתה נמצא עם הרב? נשמע יותר מעודכן...הלוואי והלוואי!!!
כרגע עלינו לאחוז באומנות אבותינו...
ודאי להתפללהלוואי והלוואי!!!
יש עדכון ???הלוואי והלוואי!!!
חכמי לא יודע כלום וגם לא מעודכןבתור מה אתה מדבר? אתה נמצא עם הרב? נשמע יותר מעודכן...
אחי לך לישון הכל טוב תגביר קצת יותר את הלימוד שלך לרפואת מרןיש עדכון ???
ידידי אל תשתגע לריק בסה"כ שאלתי והתעניינתי לראשונהאחי לך לישון הכל טוב תגביר קצת יותר את הלימוד שלך לרפואת מרן
לא צריך להשתגע לריק
מחילה צדיקידידי אל תשתגע לריק בסה"כ שאלתי והתעניינתי לראשונה
אתם כבר דנים בזה פה שעות כאילו זה איזה התרת עגונה וכעת נזכרת להטיח בי 'סקרנות' נו נו
בכל אופן שיהיה גם לך ליל"ט נראה שאתה טורח להגיב פה על כל הודעה וממש לא מתכונן לישון או לפחות לקרוא תהלים
תהיה בריא !!!
חכמי לא יודע כלום וגם לא מעודכן
הוא ניזון כמוך משמועות שרצות שרובם הבל וריק ומיעוטם ניפוח
אני יכול גם לכתוב שאני יודע ואני מעודכן בגלל שאני ניק אנונימי?לכל מי שתוהה ומפקפק,
אני יודע ואני מעודכן, ולא מקוי הנייעס או משמועות,
וכן צריך הרבה הרבה תפילות!
כבודו מה מעדכן....?וכן צריך הרבה הרבה תפילות!
הייתי שמח אם תעדכן אותי מי המקורות שלךלכל מי שתוהה ומפקפק,
אני יודע ואני מעודכן, ולא מקוי הנייעס או משמועות,
וכן צריך הרבה הרבה תפילות!
אתה לא חייב להאמין לי,
אני לא מכריח אף אחד,
אבל אתה גם לא חייב לקרר את האמבטי... מה זה נותן לך????
מה זה להשתגע?!?!?!צריך להתפלל וזה חשוב אך לא להשתגע
זה מצחיק שאתה חושב שאם תגיד על על מרן שליט"א שהוא בסכנת חיים זה מה שיגרום להם להתפלל יותרמה זה להשתגע?!?!?!
לא מצליח להבין את השטות שאתה מדבר להתפלל על גדו"י זה שגעון, אתה רציני ?!?!?!
טוב כנרהא שאתה ממש עייף והידיים נוגעות במקלדת בלי לשים לב, כבודו פלא ממש
ליל"ט
אתה נורמלי?.... להתפלל אבל לא להשתגע?...... להתפלל על אחד מגדולי ישראל זה שיגעון?.... רפואה שלימה בשבילך....צריך להתפלל וזה חשוב אך לא להשתגע
להגיד לכולם שאתה יודע ומעודכן (מה שלא נכון כמובן)אתה נורמלי?.... להתפלל אבל לא להשתגע?...... להתפלל על אחד מגדולי ישראל זה שיגעון?.... רפואה שלימה בשבילך....