• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

גיוס החברים לאיתור ספרים ומחבריהם, החסרים באוצר החכמה

מורי ורבותי כבר כמה ימים אני מחפש שו"ת חסד יהושע תליתאה ואיני מוצא, גם לא באוצר החכמה, חיפשתי גם באוצר הפוסקים וגם בהיברו בוקס ולא מצאתיהו, אודה למי שמכיר ספר זה איך אפשר להשיגו, כי גם לא נראה לי שתליתאה נמצא באחד החלקים שקיימים באוצר החכמה כי אין את המילים של הנושא שבהם אני מחפש.

מורי ורבותי כבר כמה ימים אני מחפש שו"ת חסד יהושע תליתאה ואיני מוצא, גם לא באוצר החכמה, חיפשתי גם באוצר הפוסקים וגם בהיברו בוקס ולא מצאתיהו, אודה למי שמכיר ספר זה איך אפשר להשיגו, כי גם לא נראה לי שתליתאה נמצא באחד החלקים שקיימים באוצר החכמה כי אין את המילים של הנושא שבהם אני מחפש.
תנסה לשאול אותו: 0527654669 (הוא זה שהוציא את הספר חסד יהושע ב"ח החדש הנמצא באוצר).
ותעדכן אותנו.

יש חבילה של המאור אם אני זוכר נכון.
למיטב ידיעתי עדיין אין.
הלוואי. ניסיתי וניסו כמה פעמים.
וראה מה שכתבתי בעבר כאן:
אגב לגבי מכון המאור, ודאי שמגיע להם חבילה. אלא שכבר מעל שנה שאני בקשר עם הרב דניאל ביטון, ואף שבס"ד הוא התחיל לנטות להסכים, אך למעשה קשה לו לעכל את זה מאיזו סיבה השמורה עימו. לכן אני קורא למי שהרב דניאל ביטון מכיר אותו, יפנה אליו וישאל אותו מדוע ספריו לא נמצאים באוצר בתור חבילה וכו' וכו', שלא רק שלא יפסיד אלא גם ירויח וכו' כפי שעשו שאר המכונים ואף אחד לא התחרט. כי מה שצריך כאן הוא רק ה"מכה בפטיש" (שלחתי לו כבר הסכם מסודר וכו').

חזור
חלק עליון