בעוד כשלש שבועות/חודש בע"ה.מתי העידכון החדש?
על איזה ספר אתה מדבר?האם זה יכנס בעדכון הקרוב שיהיה עוד כמה חודשים?
תנסה לשאול אותו: 0527654669 (הוא זה שהוציא את הספר חסד יהושע ב"ח החדש הנמצא באוצר).מורי ורבותי כבר כמה ימים אני מחפש שו"ת חסד יהושע תליתאה ואיני מוצא, גם לא באוצר החכמה, חיפשתי גם באוצר הפוסקים וגם בהיברו בוקס ולא מצאתיהו, אודה למי שמכיר ספר זה איך אפשר להשיגו, כי גם לא נראה לי שתליתאה נמצא באחד החלקים שקיימים באוצר החכמה כי אין את המילים של הנושא שבהם אני מחפש.
חן חן בסוף מצאתי את הספר באוצר הפוסקים [ובהתחלה נעלם מעיני], אך באוצר החכמה איננותנסה לשאול אותו: 0527654669 (הוא זה שהוציא את הספר חסד יהושע ב"ח החדש הנמצא באוצר).
ותעדכן אותנו.
יש חבילה של המאור אם אני זוכר נכון.כל ספרי מכון המאור - ספרי מרן החיד"א, פירוש המשניות לרמב"ם (ספרים אלו בהוצאה שלהם חובה!!!) ועוד...
למיטב ידיעתי עדיין אין.יש חבילה של המאור אם אני זוכר נכון.
אין! יש לי את כל החבילות של כולם... אין שם.יש חבילה של המאור אם אני זוכר נכון.
יש חבילה של המאור אם אני זוכר נכון.
הלוואי. ניסיתי וניסו כמה פעמים.למיטב ידיעתי עדיין אין.
אגב לגבי מכון המאור, ודאי שמגיע להם חבילה. אלא שכבר מעל שנה שאני בקשר עם הרב דניאל ביטון, ואף שבס"ד הוא התחיל לנטות להסכים, אך למעשה קשה לו לעכל את זה מאיזו סיבה השמורה עימו. לכן אני קורא למי שהרב דניאל ביטון מכיר אותו, יפנה אליו וישאל אותו מדוע ספריו לא נמצאים באוצר בתור חבילה וכו' וכו', שלא רק שלא יפסיד אלא גם ירויח וכו' כפי שעשו שאר המכונים ואף אחד לא התחרט. כי מה שצריך כאן הוא רק ה"מכה בפטיש" (שלחתי לו כבר הסכם מסודר וכו').
ישמח משה ויסוד הבניין להרב משה בן חמו ז"ל
עם מי אפשר ליצור קשר ממשפחתו?ישמח משה ויסוד הבניין להרב משה בן חמו ז"ל
בנו ר' ציון מיחוה דעתעם מי אפשר ליצור קשר ממשפחתו?
טל'?בנו ר' ציון מיחוה דעת