יוסף דוד
Well-known member
צודק בכל מילה.אכן יש כאלה שמשקיעים וכותבים ומעלים נושאים, ואין תמיד 'שכוייח' (לייק), בשונה ממקומות אחרים.
ויתרה מזו זה עושה לפעמים חוסר חשק לכתוב כאן בפורום.
צודק בכל מילה.אכן יש כאלה שמשקיעים וכותבים ומעלים נושאים, ואין תמיד 'שכוייח' (לייק), בשונה ממקומות אחרים.
ויתרה מזו זה עושה לפעמים חוסר חשק לכתוב כאן בפורום.
באשכול הזה, גם אם רק תעתיק את דברי עצמך שוב ושוב, יתכן ותזכה לכמה לייקים וע"ד שכתב החכםתקשיבו, יש כאן המון השקעה, גם של האחראים על הפורום, וגם של משתמשי הפורום שמשקיעים וכותבים וכו'
ומצפים טיפה טיפה שיתיחסו לזה ויתנו לייק הרגשה טובה למי שהשקיע
שוב, ימשיכו לכתוב ולהשקיע גם אם לא יתנו הרבה לייקים, אבל היכן הרגישות וטיפה הכרת הטוב לתת למי שהשקיע לייק שזה כמו מילה טובה
וכפי שנכתב כאן בהודעות לעיל, המצב הזה בפורום שבקושי עושים לייק זה פחות עושה חשק לכתוב
ולוואי שהדברים יפלו על אוזנים קשובות לטובה ולברכה
נראה לי שההודעות [הראשונות] כאן קבלו לייקים כנגד כל המשתתפים עד סוף הדורות...
אני חולק על דבריךבאשכול הזה, גם אם רק תעתיק את דברי עצמך שוב ושוב, יתכן ותזכה לכמה לייקים וע"ד שכתב החכם
מסכים. גם אני לא נתתי לייק להודעה שלא הסכמתי עליה. ופשוט כביעתא בכותחא.אני חולק על דבריך
הלייקים ששמו כאן זה לא בגלל שראו שהכותב 'מבקש' לייק, ממש לא, הכותב לא 'ביקש' לייק, הוא הביא הארה חשובה
מי שעשה לייק הוא מסכים לדברי הכותב!
אז שילחצו על אהבתי או על חזק וברוךיש כאן כאלה 'מרנסיטים' שקשה להם ללחוץ על 'שכוייח'.....................
טוב, כיוון שהנושא הזה נפתח, וכמובן שיש כאן ב׳ דעות לכל צד (אולי אפילו ג׳), חשבתי לכתוב משהו.
בבקשה תקראו עד סוף תגובתי לפני שאתם מגיבים בקיצוניות (כי התגובה שלי הולכת להיות קיצונית).
הראש שלי מלא בסוכר כרגע (מטעמים שלא אפרט), מחילה אם אראה שאני כותב בצורה לא הכי תורנית.
אודה על האמת, אנכי בשר ודם, עפר ואפר, ומה אעשה שהבורא ברא אותי אדם רדוד. כשאני עוזר למאן דהוא, תורם וכו׳, עוזר בבית, מכין את החמין, אותי אישית זה מחמם את הלב לקבל הערכה כל דהיא.
שוב, אני בן אדם רדוד, אך בסופו של דבר אני בן אדם.
לא, אני לא מצפה לקבל שום תודה על שום הודעה שלי, אך כשאני נכנס לפעמים לפורום ואני רואה התראות של קבלת תודה, זה מחמם את הלב.
שוב, אני בן אדם רדוד.
לא, אני לא כותב הודעות בשביל לקבל תודה.
כן, אפשר לומר כשאני כותב ומשקיע אני מצפה לקבל תודה, בשולי תודעתי אמנם, כי בתודעה שלי אני יודע שחברי פורום (לתורה) [מורשת מרן] מעריכים מי שמשקיע מעצמו ושופך את הגיגי נפשו, גם אם לא לוחצים על התודה או אומרים זאת בהדיא.
כן, אני יודע שכשאני כותב דברים אישיים על ניסיונותי בחיים וכיו״ב, בד״כ אני אקבל תודה. אך אני לא עושה זאת בשביל זאת ח״ו. אבל משהו בשולי תודעתי אולי כן משפיע עלי לעשות זאת? ייתכן שכן, ייתכן שלא.
האם זה עושה אותי אדם שפל? חומרני? אחד כזה שהופך את פורום (לתורה) [מורשת מרן] לרשת חברתית?
לא אכפת לי.
אני לא מצפה לתודה מאף אחד, אבל כשאני מקבל כזה זה נותן חמימות מעט בלב.
כבר אמרתי שאני בן אדם רדוד, לא אכפת לי שאנשים יחשבו עלי כזאת.
המסקנא שלי אמנם עבור הנושא זה לא אני, אלא למה לעשות עבור זאת רעש.
כולנו קודם כל בני אדם לפני שאנחנו יהודים, ואחרי שאנחנו יהודים ברוך ה׳, ואם עבור יהודי אחד לחיצת תודה עושה לו את היום, מי אני שאמנע זאת ממנו?
ומי שחושב בדעתו שכל הרעיון של נתינת תודה מרגיש מלאכותי, לא ראוי לפורום (תורה) [מורשת מרן] וכו׳, ובכ״ז מעריך את דבריו של מאן דהוא, לכה״פ יכתוב לו בפרטי כפי שכתבו כאן.
תודה לכל מי שקרא את התגובה הארוכה הזו.
לא, אני לא צריך את התודה שלך, זה אני שצריך להודות לך שאתה משקיע לקרוא את התגובה שלי.
תקשיבו, יש כאן המון השקעה, גם של האחראים על הפורום, וגם של משתמשי הפורום שמשקיעים וכותבים וכו'
ומצפים טיפה טיפה שיתיחסו לזה ויתנו לייק הרגשה טובה למי שהשקיע
שוב, ימשיכו לכתוב גם אם לא יתנו הרבה לייקים, אבל היכן הרגישות וטיפה הכרת הטוב לתת למי שהשקיע לייק שזה כמו מילה טובה
וכפי שנכתב כאן בהודעות לעיל, המצב הזה בפורום שבקושי עושים לייק זה פחות עושה חשק לכתוב
ולוואי שהדברים יפלו על אוזנים קשובות לטובה ולברכה
האומנם? יש לך תמונה או עידכון או להבדיל חידוש בד''ת והלכה, ובגלל שלא מפרגנים לך אז אין חשק? אני באמת לא זכיתי להבין מה תגידעד כדי כך שבאמת זה מוריד את החשק להעלות נושאים /תשובות/ תמונות וכל מידע אחר,
זה לא נכון והראיה אתה יכול להיסתכל ולראות כמה אחרים גילו וראו התעניינות במה שכתבת לפי כמות הצופים בכל נושא שפתחת והאמן לי יש רבים וטובים שעל כל עידכון או כל תמונה רואים ושמחים ולא תמיד חושבים על זה לעשות לייק ומה כבודו היה עושה אם לא היה כלל את האופציה הזאת אז לשיטתך אפשר לסגור את הפורוםוכשאין תגובה נדמה שהדבר מיותר,
אפשר להגיד כל מיני פרשנויות, ויכול להיות שמבחינה שכלית לא מבינים מה רוצים.תסלחו לי אבל אני לדוגמא ויש עוד רבים שלא רואים בזה כל ענין ולכך זה הסיבה שגם לא נותנים לייק כי כמו שאני לא רואה בזה צורך לקבל אני לא רואה צורך לתת זולת מי שאני יודע שהוא אוהב את זה ורוצה בכך
האומנם ? יש לך תמונה או עידכון או להבדיל חידוש בד''ת והלכה בגלל שלא מפרגנים לך אז אין חשק אני באמת לא זכיתי להבין מה תגיד
זה לא נכון והראיה אתה יכול להיסתכל ולראות כמה אחרים גילו וראו התעניינות במה שכתבת לפי כמות הצופים בכל נושא שפתחת והאמן לי יש רבים וטוביםך שעל כל עידכון או כל תמונה רואים ושמחים ולא תמיד חושבים על זה לעשות לייק ומה כבודו היה עושה אם לא היה כלל את האופציה הזאת אז לשיטתך אפשר לסגור את הפורום
נכון !אפשר להגיד כל מיני פרשנויות, ויכול להיות שמבחינה שכלית לא מבינים מה רוצים.
אבל זה מינימום של אנושיות, בנאדם השקיע, עבד, עמל, מצפה לפחות למילה "תודה".
לא גרע מבנאדם שעזרת לו אפילו במשהו קטן, אתה מצפה לאיזו הכרה מצידו במה שעשה, זה בסיס אנושי.
וכאן אפילו לא דורשים לכתוב "תודה", להקיש 4 פעמים על המקלדת, פשוט לחיצה אחת על "שכוייח". רבע עבודה...
נכון. אבל עדיין. זה חשוב.נכון !
רק מה שאני רוצה להגיד שזה שלא נותנים לייק זה לא בגלל שלא מתייחסים או שלא רואים ולא מגלים התעניינות וכדו' זה משום שלא רואים בזה כל צורך
לענ"ד זו גישה לא נכונה, כאילו מי שמדבר על זה מבקש "צומי".אולם מי שבאמת זה חשוב לו אה''נ
האמת שזה בדיוק היום אמרתי זאת בשיעור בגמ' שבת בדף פט שהקב''ה אמר למשה רבנו האם אין שלום בעירך השיב לו משה כלום יש עבד שנותן שלום לרבו אם לא שאל בשלומו אמר לו הקב''ה לפחות תגיד לי ''שכויח'' אז לא רק רבנים גם להבדיל הקב''הלענ"ד זו גישה לא נכונה, כאילו מי שמדבר על זה מבקש "צומי".
זה לא נכון.
תסכים איתי שככל שיתנו לך יותר פידבק אתה תרגיש יותר טוב.
אפילו גדול הדור שנותן שיעור, ואומרים לו יישר כח, זה משמח אותו ונותן כח.