זה לא סותר. יש גם מרגלים חרדים.דוקא יש טוענים שזה היה אחד מתחזה לחרדי
ואולי זה היה מרגל עם ציצית, מי יודע ?
אני לא מדבר על איראני שהסתנן לישראל, אלא על כל המרגלים שנתפסו שהם יהודים ישראלים לכל דבר, ומוכנים לעשות דברים כאלו בשביל כסף.
זה לא סותר. יש גם מרגלים חרדים.דוקא יש טוענים שזה היה אחד מתחזה לחרדי
ואולי זה היה מרגל עם ציצית, מי יודע ?
בהחלט יתכןזה לא סותר. יש גם מרגלים חרדים.
אני לא מדבר על איראני שהסתנן לישראל, אלא על כל המרגלים שנתפסו שהם יהודים ישראלים לכל דבר, ומוכנים לעשות דברים כאלו בשביל כסף.
עיתון יתד נאמן באוזן שמאל על המקרה המזעזע ומכנה את הרב יצחק יוסף בתואר 'הרה"ר לשעבר' ואני חשבתי שכבר סיימנו עם הקטנוניות הזאת !!!
זה חמור - כי מרן הרב יצחק הוא מי שמנהיג בפועל את הציבור הספרדי
הצג קובץ מצורף 34108
על זה נאמר 'ימין ושמאל תפרוצי' (ואת ה' תעריצי)
אפשר את כל העיתון
אזכרה ימים מקדם שברחוב מלאכי בשכונת גאולה בעיה"קבספר דרך מצותיך קצ"ח עמ' ב' להרה"ק בעל צמח צדק זיע"א העתיק מכי"ק זקינו הרה"ק בעל התניא והשו"ע זיע"א בזה"ל העתק מכי"ק כאאזמו"ר נ"ע שמעתי מפי קדושי עליון על מרגלא בפומא דאינשי שאחר השריפה מתעשרים יען כי השתלשלות מדות העליונות הקדושות וסדרן כך חסד דין רחמים ולזאת אחר מדת הדין בשריפה מתעוררת מדת הרחמים שהיא גדולה ממדת החסד שבתחלה כנודע שהיא מדתו של יעקב נחלה בלי מצרים מבריח מן הקצה כו' עכ"ל
אבא של רבי יצחק היה נהג אגד, לא חכם יעקב?זכרה ימים מקדם שברחוב מלאכי בשכונת גאולה בעיה"ק
בסמיכות לבית משפ' אליהו אחותם של חכם ששון בצרי וחכם מנחם בצרי זיע"א וחכם עזרא בצרי וחכם דויד בצרי
בנה חכם יצחק יצ"ו הקורא בתורה במנין נץ החמה בביהכ"נ "שמש צדקה" יכב"ץ
מול ביתו נאווה קודש באחרית ימיו של המנוח חכם רפאל הכהן בנו של חכם אפרים זליכא הכהן חתנו של חכם סלמאן מוצפי
כשנשרף בחוה"מ סוכות הסוכה והבית ע"י זריקת סיגריה מהקומות מעל, לא תקפ"ץ
בבית משפחת עובדיה (עין בספר ירושלים בתפארתה) שהיו מבאי ביתם של זקני חכמי בבל ועל צבאם הראב"ד מקודש חכם יעקב מוצפי (היום פקידת שנתו)
והם היו בצער רב אבל רק זה מש"כ לעיל ניחם אותם וכן היה ואכמ"ל