נאור שמעון
New member
מה נפק"מ?כיום לאחר עדכון שינוי מדרג ציונים
מ60 עד74 "עבר"
מ75עד89 עבר בהצלחה
מ90 עבר בהצטיינות
מה נפק"מ?כיום לאחר עדכון שינוי מדרג ציונים
מ60 עד74 "עבר"
מ75עד89 עבר בהצלחה
מ90 עבר בהצטיינות
אולי לשלום בית..מה נפק"מ?
יש לי חבר שבאותו יום של הפירסום ציונים היא אמרה שיש תקלה ואין צפי לתיקון ....דיברתי היום עם הרבנות לכל מי שלא קיבל ציון הפקידה אמרה לי שיש הרבה מבחנים שעדיין לא נבדקו.... אחרי 8 חודש
מיתיבי תניא תוצאות מבחני הרבנות תוך 120 יום עסקים בשלמא אמרת תקלה ואין צפי שפיר אלא אי אמרת מבחנים עדיין לא נבדקו הא גופה קשיה אלא הכי קאמר יש תקלה ואין צפי לתיקון כי עדיין לא נבדקו כל המבחניםיש לי חבר שבאותו יום של הפירסום ציונים היא אמרה שיש תקלה ואין צפי לתיקון ....
רק במבחנים הגדולים יש 2 בודקים: שבת, איסור והיתר וכו'. ברובם אין 2.כולם פה כותבים על 2 בודקים
יש לי ציונים כבר על עירובין ושמחות ובשניהם אין לי 2 בודקים
לפי חישוב 90 ימי עסקים נקבל תשובות בשבוע שחל בו פורים. לדעתי זה אחרי זמן ההרשמה למועד ניסן.
היום עבר 90 ימי עסקים לא?
וצ"ע90 יום זה בגדר לכתחילה השאלה כמה זה בדיעבד אצלהם
90 יום או 120 יום, והרי שניהם כתבם הרב @Shahars1מיתיבי תניא תוצאות מבחני הרבנות תוך 120 יום עסקים
פשיטא "לקדושי אשה"....אולי לשלום בית..
היה לי חבר בכולל שבעבר לא קיבל תוצאה עם כולםאחד הבודקים כתב לי 71 והשני 97, זה הגיוני?
בדקתיאחד הבודקים כתב לי 71 והשני 97, זה הגיוני?
בשמחות יש לי 2 בודקיםרק במבחנים הגדולים יש 2 בודקים: שבת, איסור והיתר וכו'. ברובם אין 2.
SHAHARS1 איקלע לבי רב דוד בן רב עובדיה אתי שלוייה לרבי דוד תוצאות מבחני הרבנות 90 יום או 120 יום א"ל פשיטא 120 יום א"ל הא ועתה עברו מעל 120 יום אמאי לא פירסמו והא דתניא תוצאות הבחינות תוך 120 ימי עסקים בד"א לכתחילה אבל בדיעבד לא
תערערבדקתי
משום מה אחד הבודקים נתן ציון רק ל8 תשובות
לא יודע למה
גם לי נעלם, ממועד ניסן תשפ״ה. מאוד מדאיג אותי שח״ו לא נבלע לי המבחן איפה שהוא בכל הכאוס הזה של מחלקת בחינות. יהי רצון שזה באמת כמו שאתה אומרהיום זה היה כך למבחני הרבנות ואחר כמה שעות התעדכן עם תוצאות
בעזרת השם גם אצלכם יהיה כך
בהצלחה רבה
לא, אף אחד לא קיבל. העניין הוא שעד עכשיו ראיתי באתר את המבחן, כלומר שנבחנתי וממתין לציון. והיום הוא פשוט נעלם, כביכול לא מראה שנבחנתי. ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים, הייתי רוצה לשמוע מה ידוע על זה.לא הבנתי. מישהו קיבל כבר ניסן תשפ"ה או שאתם מתבלבלים?