• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

שיעורי מרן הראש"ל שליט"א ברחבי הארץ

זכיתי להשתתף בשיעור והיה מעמד כבוד התורה שלא זכור כמותו, מרן בקושי הצליח לפלס דרכו בין הרבים שבאו לחלות פניו.
מרן דיבר בתחילה בהשקפה בעניני השעה על גזירת הגיוס וכו' [והזהיר שאף שזורקים לאסלה לא לעשות סתימה....] ואח"כ מסר שיעור בעניני ברכות על ד' הריטב"א בחולין ואמר שבע נפק"מ מתוך כ"ו היה שיעור מעניין ומרתק מאד.
אשרינו שזכינו לאור תורתו הבהירה של מרן מלכא.

נערך לאחרונה:
סיפר לי חבר שהיו מאות אברכים ובני תורה! וכל רבני רכסים הגיעו, וגם ראש העיר (רייך) ונציגי ש"ס (ויזגן וחיאק).
ומרן דיבר קרוב לשעה וחצי בפלפול נפלא וכולם השתוממו!!
נשמח לקבל תמונות!!

ב"ה בכל מקום אשר תדרוך כף רגלו של מרן שליט"א, הכל מלא מלא מלא. ואגב בציבור בני התורה ואברכי הישיבות.
ב"ה העם צמא לשמוע את מרן שליט"א. אשר דברי אלוקים חיים בפיהו. וזכה מלבד גאונותו בתורה לחן מיוחד בדיבורו. ומתק שפתיים

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
אני הייתי שם!
היה כבוד התורה, הבית הכנסת היה מלא, כפי שלא היה מעולם. בקהל מגוון בני תורה ספרדים לצד אשכנזים וכן חסידים רבים שבאו לנפוש ברכסים.
היו מסכים בחדר נוסף וכן בחצר,
ועוד רבים שצבאו על החלונות.

אני הייתי שם!
היה כבוד התורה, הבית הכנסת היה מלא, כפי שלא היה מעולם. בקהל מגוון בני תורה ספרדים לצד אשכנזים וכן חסידים רבים שבאו לנפוש ברכסים.
היו מסכים בחדר נוסף וכן בחצר,
ועוד רבים שצבאו על החלונות.
היה שם גילויים וסיפורים חדשים לדעתי.
על ר'' בן ציון מוצפי שפעם היה בן איש חי ניק...
על שנסע לחו"ל אם יגייסו בני הישיבות ואז יהיה לליקווד מעל 10000 תלמידים ויהיה מענק מטראמפ...
על הנסיעה האחרונה בזמן המלחמה לרומא ולחו"ל' אגב מי שדאג לזה היה ראש ישיבת משכנות התורה...
על שירי גור שפת אמת וכו', על כבודם של חכמי אשכנז למרן זי"ע, אף שהוא פרנק [כך במקור] וכו' וכו',
מרן גער בצלם בחיוך ...
שווה האזנה.

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
היה שם גילויים וסיפורים חדשים לדעתי.
על ר'' בן ציון מוצפי שפעם היה בן איש חי ניק...
על שנסע לחו"ל אם יגייסו בני הישיבות ואז יהיה לליקווד מעל 10000 תלמידים ויהיה מענק מטראמפ...
על הנסיעה האחרונה בזמן המלחמה לרומא ולחו"ל' אגב מי שדאג לזה היה ראש ישיבת משכנות התורה...
על שירי גור שפת אמת וכו', על כבודם של חכמי אשכנז למרן זי"ע, אף שהוא פרנק [כך במקור] וכו' וכו',
מרן גער בצלם בחיוך ...
שווה האזנה.
יעלה ויבוא..

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון