איך לא פירסמו את זה כאן בפורום???
חיים אלוש Well-known member אתמול ב 14:19 #662 קיבלתי הודעה מאחד באי ביתו של מרן שהרבה אירועים בוטלו מרן רוצה לגמור את ילקוי ברכות ב'
ס"ט Well-known member אתמול ב 16:04 #663 חיים אלוש אמר: קיבלתי הודעה מאחד באי ביתו של מרן שהרבה אירועים בוטלו מרן רוצה לגמור את ילקוי ברכות ב' לחץ כדי להרחיב... לא אמרו שירד כבר לדפוס?
חיים אלוש אמר: קיבלתי הודעה מאחד באי ביתו של מרן שהרבה אירועים בוטלו מרן רוצה לגמור את ילקוי ברכות ב' לחץ כדי להרחיב... לא אמרו שירד כבר לדפוס?
מורשת מרן Administrator חבר צוות אתמול ב 16:05 #664 סט אמר: לא אמרו שירד כבר לדפוס? לחץ כדי להרחיב... עדיין לא
מ מ"ד Active member אתמול ב 18:33 #665 מורשת מרן אמר: עדיין לא לחץ כדי להרחיב... סט אמר: לא אמרו שירד כבר לדפוס? לחץ כדי להרחיב... לענ"ד ירד סמוך לת"ב, או ממש אחרי. בגדול זה מוכן, רק הגהות אחרונות
מורשת מרן אמר: עדיין לא לחץ כדי להרחיב... סט אמר: לא אמרו שירד כבר לדפוס? לחץ כדי להרחיב... לענ"ד ירד סמוך לת"ב, או ממש אחרי. בגדול זה מוכן, רק הגהות אחרונות
חיים אלוש Well-known member אתמול ב 18:44 #666 מד אמר: לענ"ד ירד סמוך לת"ב, או ממש אחרי. בגדול זה מוכן, רק הגהות אחרונות לחץ כדי להרחיב... אני אומר דברים שעברו אליי מכ"ר
מד אמר: לענ"ד ירד סמוך לת"ב, או ממש אחרי. בגדול זה מוכן, רק הגהות אחרונות לחץ כדי להרחיב... אני אומר דברים שעברו אליי מכ"ר
זכירת יציאת מצרים Active member אתמול ב 19:18 #667 חיים אלוש אמר: אני אומר דברים שעברו אליי מכ"ר לחץ כדי להרחיב... ידוע גם קודם מרן לא מרבה לצאת בברכת התורה
חיים אלוש אמר: אני אומר דברים שעברו אליי מכ"ר לחץ כדי להרחיב... ידוע גם קודם מרן לא מרבה לצאת בברכת התורה