ע"ה ס"ט Well-known member אתמול ב 18:11 #721 NKC אמר: הצג קובץ מצורף 40603 לחץ כדי להרחיב... עיר וכתובת יש?
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator אתמול ב 19:39 #722 עה סט אמר: עיר וכתובת יש? לחץ כדי להרחיב... בעיר אילת כמבואר בצ'אט מורשת מרן שווה להיכנס לשם ......
מ משפטי הלוי Member אתמול ב 23:01 #723 ביום שלישי השבוע אי''ה יתקיים שיעור מאת מרן הראשון לציון ברח' חזקיהו שבתאי 18(מול ישיבת הר''ן) בשכונת רמות בירושלים בהיכל ישיבת הרה''ג אליאב כהן שליט''א במעמד נשיא הישיבה הרה''ג זבדיה כהן שליט''א
ביום שלישי השבוע אי''ה יתקיים שיעור מאת מרן הראשון לציון ברח' חזקיהו שבתאי 18(מול ישיבת הר''ן) בשכונת רמות בירושלים בהיכל ישיבת הרה''ג אליאב כהן שליט''א במעמד נשיא הישיבה הרה''ג זבדיה כהן שליט''א
ס ספרדי גאה Active member אתמול ב 23:38 #725 מחר מרן שליט"א בבני ברק במתחם הסופרים בפתיחת בית ההוראה של קו ההלכה הספרדי מי יכול לעלות פרטים
ע"ה ס"ט Well-known member היום בשעה 00:09 #727 אושרי רביב אמר: השבתהצג קובץ מצורף 40613 לחץ כדי להרחיב... היכן זה? לא כתוב לא עיר ולא רחוב.
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member היום בשעה 00:17 #728 עה סט אמר: היכן זה? לא כתוב לא עיר ולא רחוב. לחץ כדי להרחיב... באילת
יצחק כהן הי"ו Well-known member היום בשעה 00:23 #729 אני כבר הודעתי אתמול שמרן שליט"א יהיה באילת בשבת חנוכה
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member היום בשעה 00:27 #730 יצחק כהן היו אמר: אני כבר הודעתי אתמול שמרן שליט"א יהיה באילת בשבת חנוכה לחץ כדי להרחיב... חזק וברוך!
יצחק כהן היו אמר: אני כבר הודעתי אתמול שמרן שליט"א יהיה באילת בשבת חנוכה לחץ כדי להרחיב... חזק וברוך!