ע"ה ס"ט Well-known member יום ראשון בשעה 18:11 #721 NKC אמר: הצג קובץ מצורף 40603 לחץ כדי להרחיב... עיר וכתובת יש?
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator יום ראשון בשעה 19:39 #722 עה סט אמר: עיר וכתובת יש? לחץ כדי להרחיב... בעיר אילת כמבואר בצ'אט מורשת מרן שווה להיכנס לשם ......
מ משפטי הלוי Member יום ראשון בשעה 23:01 #723 ביום שלישי השבוע בשעה 12:30 אי''ה יתקיים שיעור מאת מרן הראשון לציון ברח' חזקיהו שבתאי 18(מול ישיבת הר''ן) בשכונת רמות בירושלים בהיכל ישיבת הרה''ג אליאב כהן שליט''א במעמד נשיא הישיבה הרה''ג זבדיה כהן שליט''א נערך לאחרונה: אתמול ב 09:29
ביום שלישי השבוע בשעה 12:30 אי''ה יתקיים שיעור מאת מרן הראשון לציון ברח' חזקיהו שבתאי 18(מול ישיבת הר''ן) בשכונת רמות בירושלים בהיכל ישיבת הרה''ג אליאב כהן שליט''א במעמד נשיא הישיבה הרה''ג זבדיה כהן שליט''א
ס ספרדי גאה Active member יום ראשון בשעה 23:38 #725 מחר מרן שליט"א בבני ברק במתחם הסופרים בפתיחת בית ההוראה של קו ההלכה הספרדי מי יכול לעלות פרטים
ע"ה ס"ט Well-known member אתמול ב 00:09 #727 אושרי רביב אמר: השבתהצג קובץ מצורף 40613 לחץ כדי להרחיב... היכן זה? לא כתוב לא עיר ולא רחוב.
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member אתמול ב 00:17 #728 עה סט אמר: היכן זה? לא כתוב לא עיר ולא רחוב. לחץ כדי להרחיב... באילת
יצחק כהן הי"ו Well-known member אתמול ב 00:23 #729 אני כבר הודעתי אתמול שמרן שליט"א יהיה באילת בשבת חנוכה
נשיא מועצת חכמי התורה Well-known member אתמול ב 00:27 #730 יצחק כהן היו אמר: אני כבר הודעתי אתמול שמרן שליט"א יהיה באילת בשבת חנוכה לחץ כדי להרחיב... חזק וברוך!
יצחק כהן היו אמר: אני כבר הודעתי אתמול שמרן שליט"א יהיה באילת בשבת חנוכה לחץ כדי להרחיב... חזק וברוך!