יהודה הכהן
Member
אפשר לערער על פסיקה של בג"ץ?לערעור בבגץ
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
אפשר לערער על פסיקה של בג"ץ?לערעור בבגץ
יש בקשה לדיון חוזר.אפשר לערער על פסיקה של בג"ץ?
יהיה לנשים ה''י ??? פריצה חמורה בחומת הרבנות !!!!!
עובדים על העניין שלא יהיה לנשים.
שטויותיהיה לנשים ה''י ??? פריצה חמורה בחומת הרבנות !!!!!
סוף סוף אחד שמבין ענייןגם אם יעשו מבחנים לנשים (מה שלא ייעשו) עדיין זה יהיה בהפרדה מלאה כמו שיש באקדמיה
שמעתי שבלשכת הראשון לציון עובדים על הענין ויהיה בעזרת ה' במהלך החורף
למה שטויות??שטויות
לא נראה לי כ"כ הבין את העניין כי העניין הוא אחר וכנ"לסוף סוף אחד שמבין עניין
מישהו יכול לבדוק את זהידוע למישהו מתי הערעור בבג"ץ כדי שעד אז לא נבדוק כל פעם אם יש תאריך למבחנים?
במהלך כל השרשור אני שותק, אבל חייב למחות ולו פעם אחת (ומילתי אמורה שאיני יגיב לא לך ולא למי שיענה מכל צד שהוא)שטויות
סוף סוף אחד שמבין עניין
גם לעשות מבחן אפי' אם יהיה סיכום שהם לא ירוצו לתפקידים הדבר חמור, ולא ניתן להיכתב או להיאמרלמה שטויות??
העניין הוא זה לא שנשים יעשו מבחן או שלא יעשו
זה שאם הם יעשו אח"כ יריצו אותם להיות רבת עיר פלונית ואלמונית וזה פריצה חמורה בחומת הרבנות !!!!!
לא צריך להיות @גאון עולם להבין את זה
לא נראה לי כ"כ הבין את העניין כי העניין הוא אחר וכנ"ל
אתה נגוע מאודדדדדדדדדדדדדדדבמהלך כל השרשור אני שותק, אבל חייב למחות ולו פעם אחת (ומילתי אמורה שאיני יגיב לא לך ולא למי שיענה מכל צד שהוא)
זה פרצה חמורה!!!
אם יש מי שחושב אחרת, הוא בכלל מבלי עולם!!! וכנראה כמוהו כהם גם הוא לומד רק מקיצורים ולכן אין לו דעת תורה.
אבוי לנו אם הרבנות תאשר דבר כזה.
נכון אני קצת נגוע, נבחנתי עכשיו במועד אב, אבל התחלתי חומר חדש במלא הכח כולל בבין הזמנים ע"מ להיבחן במועד ניסן, ואפי' ששמעתי על העניין הנ"ל עם הנשים לא הרפתי ואדרבה אני משתדל ללמוד יותר בחשק ע"מ ללמוד ולא למבחן.
גם אם אתה רוצה כבר להיבחן עכשיו וחזרת ולמדת את החומר בפנים, אין זה נכון וראוי להתיר את האסור ולטהר את המשוקץ!!!
אני על משמרתי עמדתי, ואמרתי את אשר על ליבי (כנראה של עוד כמה מהקוראים) ובזה הצלתי את נפשי
מכאן הריני בבחינת "אל תען"
בהצלחה וכט"ס
אוהבך בכל לב ומתפלל להיגיון ומחשבה של תורה
יש להם ברירהברבנות 'בונים' על בג"צ שישנו את ההחלטה.
לענ"ד זה טעות גדולה מאוד שהם פונים ומבקשים דיון נוסף, ובזה הם מסכימים לקבל את דעת הבג"צ
שיחפשו דרכים איך לטפל בזה עכשיו, ולא יבקשו מבג"צ ויתחננו לפניהם.יש להם ברירה
אם בג"צ קבע מה הם יכולים לעשות?
מלכות הרשעה שולטת
מצטרף לכל מילה. קורא ולא מאמין שיש כאלה שתומכים בלאשר זאת...במהלך כל השרשור אני שותק, אבל חייב למחות ולו פעם אחת (ומילתי אמורה שאיני יגיב לא לך ולא למי שיענה מכל צד שהוא)
זה פרצה חמורה!!!
אם יש מי שחושב אחרת, הוא בכלל מבלי עולם!!! וכנראה כמוהו כהם גם הוא לומד רק מקיצורים ולכן אין לו דעת תורה.
אבוי לנו אם הרבנות תאשר דבר כזה.
נכון אני קצת נגוע, נבחנתי עכשיו במועד אב, אבל התחלתי חומר חדש במלא הכח כולל בבין הזמנים ע"מ להיבחן במועד ניסן, ואפי' ששמעתי על העניין הנ"ל עם הנשים לא הרפתי ואדרבה אני משתדל ללמוד יותר בחשק ע"מ ללמוד ולא למבחן.
גם אם אתה רוצה כבר להיבחן עכשיו וחזרת ולמדת את החומר בפנים, אין זה נכון וראוי להתיר את האסור ולטהר את המשוקץ!!!
אני על משמרתי עמדתי, ואמרתי את אשר על ליבי (כנראה של עוד כמה מהקוראים) ובזה הצלתי את נפשי
מכאן הריני בבחינת "אל תען"
בהצלחה וכט"ס
אוהבך בכל לב ומתפלל להיגיון ומחשבה של תורה