מתלמידי מרן הראש"ל
Moderator
לא בדיוק כי באמת יש דברים בגו אך כמובן לא איך שמקצינים את זה אנשי הפלגאתה חכם שמכיר את המציאות, כל מילה בסלע.
ישנם הרבה תמימים כאן בפורום שנופלים בפח העצנקים.
ייש"כ.
לא בדיוק כי באמת יש דברים בגו אך כמובן לא איך שמקצינים את זה אנשי הפלגאתה חכם שמכיר את המציאות, כל מילה בסלע.
ייש"כ.
יישר כח סוף סוף קצת פיקחות בין כל מחרחרי הריבאתה חכם שמכיר את המציאות, כל מילה בסלע.
ייש"כ.
לא שמעת את ההקלטותהאשכנזים מהפלג עובדים קשה מאוד להכין את ההקלטות לכתבה הזו כבר כמה חודשים - אני מכיר אותם אישית...
מרוויחים פעמיים
גם הם חושבים שזה יעזור להם למצוה הגדולה שלהם להלחם בגזיירת הגיוסססס
והכי חשוב הם יפגעו בשנואת נפשם תנועת שס ועל הדרך לפגוע בא.ד. שנוא נפשם ובזכרו הקדוש של מרן זיע"א...
ממש רווח כפול
ואנחנו נופלים לבור שלהם
נאמר להם לא !!!
נגמרו הימים שהאשכנזים יקבעו מה קורה בתוך שס.
לא תצליחו לפלג אף אחד את הפלג תשאירו אצלכם !!!!
אף אחד לא חלק. יישר כחאני תמיד אומר שהחלטה ופסק הסופי של מרן שליט''א הן בענייני פסיקת הלכה למעשה בספרים ''ילקוט יוסף'' והן בהוראה לנציגי הציבור לא נחתך בבית הרב המסקנה נאמרת בבית המדרש (השיעור השבועי וכדו') או אם זה פסק הלכה לציבור אז נכתב או שנכתב בספר או שנאמר לציבור בשיעור הלכה
לדוגמא בהלכה : מחר תביא לי פסק שהרב באמצע לכתוב מהספר ילקוט יוסף הלכות ברכות כרך ג' או אפילו גמר ותוציא את זה הוראה לציבור ואחרי שבוע יצא הספר ויהיה כתוב מסקנה אחרת אני לא ישאל לא הבנתי אבל הרב כתב בעצמו ? כן כי זה לא נורמאלי להוציא הלכה כל עוד הרב לא הכריע כך למסקנה הסופית לציבור וה''ה לנדון דידן וד''ל ואכמ''ל
כוונתי,לא בדיוק כי באמת יש דברים בגו אך כמובן לא איך שמקצינים את זה אנשי הפלג
מילה בסלע.האשכנזים מהפלג עובדים קשה מאוד להכין את ההקלטות לכתבה הזו כבר כמה חודשים - אני מכיר אותם אישית...
מרוויחים פעמיים
גם הם חושבים שזה יעזור להם למצוה הגדולה שלהם להלחם בגזיירת הגיוסססס
והכי חשוב הם יפגעו בשנואת נפשם תנועת שס ועל הדרך לפגוע בא.ד. שנוא נפשם ובזכרו הקדוש של מרן זיע"א...
ממש רווח כפול
ואנחנו נופלים לבור שלהם
נאמר להם לא !!!
נגמרו הימים שהאשכנזים יקבעו מה קורה בתוך שס.
לא תצליחו לפלג אף אחד את הפלג תשאירו אצלכם !!!!
גם דברים נכונים לא מפרסמים בתשקורת החילונית.לא בדיוק כי באמת יש דברים בגו אך כמובן לא איך שמקצינים את זה אנשי הפלג
שמעתי את ההקלטותלא שמעת את ההקלטות
איזה פלג, זה הרבנים בעצמם תתעורר!!
רק תראה איך שמרן הוציא מכתב שצריך להסדיר את מעמד בני הישיבות בחוק, ישר קפצו כל אנשי הפלג וחזרו לחרף ולגדף את מרן שליט"א ואת אביו, עפ"ל.מילה בסלע.
אנשי הפלג הצליחו להשתלט על כמה ספרדים קיצונים שכבר פערו פיהם נגד הגראי"ל שטיינמן זצ"ל וכו' ועכשיו הגיעו לספרדים, הרי לא איכפת להם באמת מהספרדים, אם יסגר ת"ת ספרדי בצפון או בדרום, זה איכפת להם. איכפת להם דבר אחד להרוס את מורשתן מרן, בגלל הפסקים שלו וכו', הם אלו שהקימו בזמנו את המרביצי שביזו והחרימו את מרן.
ספרדים תלמידי מרן, אל תהיו תמימים.
?????זה קשור לסט הברכות החדש ? ומאיפה אפשר לקנות ?
לי כואב שיש בני תורה ספרדים שאומרים שאנשי הפלג אוהבים את מרן שליט"א וכו'.שמעתי את ההקלטות
האם הרבנים המדברים ידעו שהם מוקלטים? ברור שלא !
מי שמקליט רב בלי ידיעתו ומוציא החוצה ועוד לתשקורת של ערוץ 12, הוא רוצה בכבוד הרב?
או שהמטרה היא לבזות את הרב ולהציג אותו כמחרחר ריב.
כל ימי גדלתי בישיבות ובכוללים של הליטאים.
ואני מכיר את השיטה הזו של אנשי הפלג טוב מאוד, הם עשו אותו דבר בדיוק אצל האשכנזים.
ואחרי שהעיפו אותם מכל מקום אפשרי
אנשי קורח הללו מחפשים מקום חדש לעשות את המחלוקות שלהם על חשבונינו.
זה שיש ויכוח בין רבנים זה דבר אחד. לחלל שם שמים ברבים זה דבר אחר לגמרי זו העבירה הכי חמורה שהרמב"ם מונה !!!
האם יעלה על דעתו של מישהו להוציא מכתב של רב בלי אישורו המלא.
כאן הם הוציאו הקלטות סתר
אחי היקרים !!!
אל תפלו לבור שלהם אל תתנו להם להרוס אותנו מבפנים
הם מחכים לזה כבר 30 שנה לפגוע בתנועת שס.
08-302-0620רק תראה איך שמרן הוציא מכתב שצריך להסדיר את מעמד בני הישיבות בחוק, ישר קפצו כל אנשי הפלג וחזרו לחרף ולגדף את מרן שליט"א ואת אביו, עפ"ל.
זה באמת מבחן טובאם תבוא ותאמר שלהם שמרן זצ"ל צדק כאשר הורה להכנס לממשלת רבין בניגוד לדעת הרב שך זצ"ל,
לא למכירה. יצא כמות מצומצמת לכבוד אירוע של הרל"ש.?????
במקום שיש ביזוי כבוד התורה אין זה מח' ועליך נאמר אל תהי צדיק הרבה.