משתוקק להבין
Active member
נכון, הם בהחלט לא נותנים למקומות שעושים כל מיני קומבינותתקראה בדוחות שהם מפרסמים ותבין את הפערים לבד
נכון, הם בהחלט לא נותנים למקומות שעושים כל מיני קומבינותתקראה בדוחות שהם מפרסמים ותבין את הפערים לבד
אז בוא טפל לנו בכוללשטויות והבלים
אני עצמי טיפלתי בכמה מקומות שטענו על ביקורת מוגזמת, וטופל בצורה הכי טובה
אתה יכול לשלוח את הפרטים בפרטי ונשתדל אי"ה לעזוראז בוא טפל לנו בכולל
אם אתה כזה מבין
רק מציין שלבנתיים לא פנה אף אחד לבקשת עזרה.אתה יכול לשלוח את הפרטים בפרטי ונשתדל אי"ה לעזור
אני רק מקווה שאם נצליח לעזור בס"ד אתה תפרסם התנצלות פומבית
אני אשלח לך כשאפגוש את מי שאני אמור לפגושאתה יכול לשלוח את הפרטים בפרטי ונשתדל אי"ה לעזור
בעזרת ה' רק תעדכן למי ???אני רק מקווה שאם נצליח לעזור בס"ד אתה תפרסם התנצלות פומבית
עיין לעיילרק מציין שלבנתיים לא פנה אף אחד לבקשת עזרה.
אני דורש המון בבתי כנסיות אולי יום אחד אדרוש עליך ...אומר דרשני.
מה כתבת ???חבל להוציא שם רע!
ומפרסמים עושי מצווה!
לנו יש בס"ד כולל בצפון (לא במרכז או בני ברק), עם קצת אברכים (כעשרה), ספרדיים, שלומדים הלכה.
והארגון הנפלא הזה מהחודש הראשון לפני יותר משנה, מפקידים למחצית מהאברכים, תמידים כסדרם. ואולי היו 2 או 3 ביקורות מהתחלה, ובדיוק לחצי דקה (ולא בדקו אחד אחד ולא ת"ז).
אשריהם ואשרי חלקם.
מילה בסלע , די לפטרנות הליטאית , כן לפטריוטיות הספרדיתשאל לנו לסמוך על קרנות או על ארגונים ורבנים שפחות קשורים אלינו....
צריך שמרן רבינו הגדול רבי יצחק יוסף שליט"א נשיא מועצת חכמי התורה יעשה מסע התרמה בחו"ל עם גדולי ראשי הישיבות הספרדיים שיש להם קשרים עם תורמים בחו"ל
בטוחני שיצליחו להביא כפול ומכופל מהסכום הגדול שהצליחו גדו"י מהחוגים האחרים לאסוף בחו"ל.
בהחלט אך לא רקכדוגמת חבר המועצת הגאון הצדיק רבי יהודה כהן שליט"א ראש ישיבת יקירי ירושלים, וראש הישיבה הגאון הגדול רבי זמיר כהן שליט"א ראש ישיבת 'אבני נזר'.
בהחלט החצי השני מקבלים דתות.מה כתבת ???
מחצית ????
אני דן לכף זכות שהחצי השני זכאים לדתות אני כבר כתבתי כאן בעבר כמדומני..
קרן עולם התורה • 0778961613 • il.org.koh@officeשלום אני ראש כולל ואני רוצה לדעת איך אני יכול לקבל מקרן עולם התורה יש לי בערך 15 אברכים רשומים בדתות שלא קיבלו דתות כבר כמעט שנתים איך אני פונה לקרן עולם התורה (זה מאוד דחוף לי אני כבר חודשים לא שילמתי משכורת תודה רבה )
גדולי ישראל לא מחלקים את הכסף ולא עליהם התלונות של המתלונניםבושה וחרפה כל הממורמרים המסכנים שמעיזים להתלוננן, גדולי ישראל מטריחים את עצמם במרום שנותיהם, כשלשם דוגמא הגרד לנדו אפי' לא הולך להתפלל בישיבתו כי אין לו כוח ולאסוף הוא טס.... ואתם מעיזים להתמרמר.
אף א' לא חייב לכם כלום!!!!!
יתכבד ראש הכולל לטוס ולדאוג לעצמו
לגופו של עניין בגלל אנשים גנבים שגונבים את כספי הציבור ולחם האברכים יש ביקורות מאוד קשות יותר מהדתות ובהחלט מי שמרמה ועושה קומיבנות. לא מגיע לו שקל
אם לומדים בשני מקומות וכדו' שיציין
זה חשש גניבה!!!!
בברכת התורהזהחששגניבה!!!!
שמעיזים להתלוננן
איפה התלוננו?גדולי ישראל לא מחלקים את הכסף ולא עליהם התלונות של המתלוננים
מקפיץ לתועלת המבקש לעיל.רק מציין שלבנתיים לא פנה אף אחד לבקשת עזרה.
אומר דרשני.