• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חידה על גדולי ישראל

נחמן עמר

Active member
אני נולדתי בעיר שבה אור וחום, שם גדלתי ולמדתי, רוחי על פני יום. בבתי מדרשות רכשתי חוכמה רבה, והפכתי למנהיג, לתורה קבעתי אהבה.

בצעירותי, בעיר הקודש שירתתי, בין חומותיה עתיקות, את דרכי מצאתי. מנהיג רוחני הייתי, לעם ולציבור, בתפקידים שונים מלאתי, בכל דור ודור.

בכבוד ובענווה, תמיד עמדתי, לפתור מחלוקות, בדרכי שלום צעדתי. ספרים וחידושים רבים כתבתי, את חכמת התורה לעולם הפצתי.

מי אני?

אם אהבתם תנו (y)

נערך לאחרונה:
אני נולדתי בעיר שבה אור וחום, שם גדלתי ולמדתי, רוחי על פני יום. בבתי מדרשות רכשתי חוכמה רבה, והפכתי למנהיג, לתורה קבעתי אהבה.

בצעירותי, בעיר הקודש שירתתי, בין חומותיה עתיקות, את דרכי מצאתי. מנהיג רוחני הייתי, לעם ולציבור, בתפקידים שונים מלאתי, בכל דור ודור.

בכבוד ובענווה, תמיד עמדתי, לפתור מחלוקות, בדרכי שלום צעדתי. ספרים וחידושים רבים כתבתי, את חכמת התורה לעולם הפצתי.

מי אני?

אם אהבתם תנו (y)
יש הרבה...
תמקד יותר..

[מרן זיע"א?]

מי אני?

אם אהבתם תנו (y)
רבינו הבן איש חי
נולד בעיר שבה אור של תורה, וחום ידוע שבגדד חמה מאוד
שכמובן רכש חכמה רבה בבתי מדרשו ותורה למד באהבה
כידוע מגיל 26 שירת את עם הקודש כשאביו נפטר, והיה מנהיג
הין חומותיה העתיקות של בגלל [מזמן התלמוד]

רבינו הבן איש חי
נולד בעיר שבה אור של תורה, וחום ידוע שבגדד חמה מאוד
שכמובן רכש חכמה רבה בבתי מדרשו ותורה למד באהבה
כידוע מגיל 26 שירת את עם הקודש כשאביו נפטר, והיה מנהיג
הין חומותיה העתיקות של בגלל [מזמן התלמוד]